Aktuális

Döbbenetes állítás a bíróságon: VV Fanni fodrásznál járt eltűnése után

uv

Létrehozva: 2020.01.08.

Egy ügyvédnő állítása szerint eltűnésének másnapján VV Fanni fodrásznál járt. Két év után, a vádlott védőinél jelentkezett az a szekszárdi jogásznő, akit tanúként hallgatnak meg az ügy bírósági tárgyalásán.

Kedd reggel a Fővárosi Törvényszéken megkezdődött a két éve eltűnt és nagy valószínűséggel megölt valóságshow-szereplő, VV Fanni gyilkossági ügyének tárgyalása, melynek egyetlen vádlottja a dunaújvárosi B. László.

A többórás tárgyalást rövid előkészítő ülés előzte meg, ahol az ügyész felajánlotta: egy részletes beismerő vallomás ellenében a kért életfogytig tartó fegyházbüntetési indítványát harminc év utáni feltételes szabadlábra bocsátással egészíti ki, de B. László elutasította ezt a lehetőséget. 

Nem ismerem el a bűnösségem, és nem bántottam Fannit – közölte  B. László. A bíró tudomásul vette a vádlott válaszát, és megkezdődött a tárgyalás, amely be mind a sértett, mind a vádlott oldala nem várt fordulatokat hozott. 

Először B. László védője, dr. Bálint Roland kapott szót, aki számos indítvánnyal élt, közlekedési és informatikai igazságügyi szakérőt is kért, mert választ szeretne kapni például arra, hogy a november 20-án el­tűnt Fanni miként léphetett be még decemberben is többször az e-mail-fiókjába, vagy a telefonja cellainformációi alapján, hogyan lehetett eltűnése után a főváros több pontján, ha meggyilkolták. 

A védő azonban a végére tartogatta a legnagyobb meglepetést: mindenki megdöbbenésé­re indítványozta egy új tanú, dr. H. Erzsébet meghallgatását, aki szerint Fanni az eltűnésének másnapján fodrásznál járt. 

– A vádlott nagybátyjával közös kollégánk, dr. Varju András egyik ügyfele az említett szekszárdi ügyvédnő, aki azt mondta dr. Varjunak, hogy információi vannak a VV Fanni-üggyel kapcsolatban, méghozzá az, hogy a lány az eltűnése utáni napon fodrásznál járt.

Ezt igazolni is tudja, mivel Budapesten ugyanahhoz a fodrászhoz járnak. A kolléga azonban azóta nem elérhető, ezért indítványoztuk a beidézését – nyilatkozta a Borsnak dr. Bálint Roland.

A vád oldala szintén tartogatott meglepetést. Másodszorra akkor fagyott meg a levegő a tárgylóteremben, amikor az ügyésznő egy levelet lobogtatott. A dokumentumot a vádlott egykori zárkatársaként bemutatkozó férfi írta, azt állítva, hogy B. László beszélt neki Fanni meggyilkolásáról, és azt is elárulta, hova rejtette a holttestét. 

R. György levelében nehezményezi, hogy míg ő be van zárva, és senkit sem bántott, a gyilkossággal vádolt B. László házi őrizetben lehet. A volt cellatárs perdöntő információkat adna át az ügyészségnek, például azt, hogy a nyomozók hol találják meg a holttestet. Ezért cserébe azt kéri, hogy szabadlábon védekezhessen. 

Nem is volt ilyen nevű cellatársam, de azt gondolom, tisztelt bírónő, ezt hamar le lehet ellenőrizni – reagált a vádlott, akinek az ügyészi indítványok után megkezdődött a kihallgatása. 

A bírónő felolvasta B. László elfogásakor tett vallomását, rákérdezve a vádlott egy-egy ért­hetetlen tettére, például Fanni bőröndjeinek kidobására vagy olyan gyanús nyomra, mint a kocsijában talált, Fanni vérével és DNS-ével teli kötél, de a vérrel teli hátsó ülésre is a bérelt autóban.

B. László vé­gig teljesen nyugodt, higgadt és összeszedett volt, mindenre volt válasza, így a vérre is. 

– Többfajta húst vásároltam, és valószínűleg az folyhatott ki a kocsi ülésére – közölte a vádlott, akinek állítására ügyvédje be is mutatta a húsról adott, két év után előkerült számlát. 

– Hogy akkortájt vásárolt, és húsokat vett egy ismert élelmiszer-áruházban, az két éve is szóba került, de a vádlott cuccai közül, teljesen véletlenül, nemrég került elő az erről szóló számla – mondta dr. Bálint Roland, akinek nincs kétsége B. László ártatlansága felől, ezért kedvező ítéletre vár.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163757_auto_resized.jpg
origo.hu

Hatalmas dráma: súlyos döntést hozott meg a Házasság első látásra szereplője - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27452_resized.jpg?avcount=1714103412
origo.hu

20+1: amikor a Simpson család előre látta a jövőt!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157932_auto_resized.png
metropol.hu

Így változtak a Házasság első látásra szereplői

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163792_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Magunkhoz láncolnánk: élethosszig tartó szerződést kötött Marco Rossi Csányi Sándorral?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163772_auto_resized.jpg
mandiner.hu

„Szürke a cella” – nyílt levelet írt magyar börtönéből az olasz antifa

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27450_resized.jpg?avcount=1714103412
origo.hu

Kocsis Máté: Nem az a lényeg, hogy Magyar Péter mit mond, hanem az, hogy a mögötte állóknak mi a céljuk

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157608_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Bezárja az összes önkiszolgáló kasszáját, visszahozza a hagyományos pénztárakat ez a bolt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161126_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Házasság első látásra: Andris végre bevallotta, mit érez Petra iránt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161300_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Teljes siker, buknak a 18 éves magyar úszónőre a tengerentúlon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162561_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most kaptuk a lesújtó hírt: meghalt a nemzet művésze

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/4H8GEHwcNa4dvFUzCSOoHZ2BNappZ9kvhVqjVouuGi4/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ExOGMwZTBmNDM4ODQwNjk4NzZiYTk5YzgxNzBhNzQw.jpg
Szívszorító

„Sírva közöltem vele a hírt" – meg vannak számlálva a 14 éves Melissza napjai

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/2vudeWudvFN4VNz1BKE6oQuXwnhIptwHisHvWY4I5hY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMyZDczMmIzOWVlYTQzYmQ4ZWNmMmNkMDM2OWExNGJk.jpg
Betegség

„Arra jött be, hogy üvöltök és bőgök” - kitapintott egy csomót, sokkoló diagnózist kapott Piros