Aktuális

Disznóvágáson halt meg VV Fanni - Rémhír vagy igaz?

uv

Létrehozva: 2018.04.13.

Tízoldalas vallomást kapott a rendőrség. Ha hinni lehet a kézzel írt levélnek, akkor egy vidéki disznótoron itatták le és drogozták halálra a lányt. Ezután tüntették el az élettelen testét.

Forrás: Bors

Újabb fordulat! Titokzatos tanú bukkant fel az eltűnt valóságshow-szereplő ügyében. Az illető levélben juttatta el vallomását az RTL Klubhoz, amiben – ha hihetünk a leírtaknak – Fanni utolsó estéjéről mesél. 

Különös szál került elő, ami segítheti a VV Fanni eltűnésének és feltételezett meggyilkolásának ügyét, és amibe lapunk is belekeveredett.

Az RTL Klub legnagyobb meglepetésére ugyanis tegnap reggel egy olyan levél landolt a csatorna postázójában, amin a Bors van megjelölve feladónak, és amiben az ügy kapcsán megírt  és kivágott cikkeink mellett egy kézzel írott vallomás is lapult. 

A Fókusz szerkesztősége megosztotta a lapunkkal a tízoldalas levél tartalmát, aminek – bár senki sem írta alá, „Tomi vallomása 2018. március 18.” a címe.

„Fanni gyilkosságát partidrog okozta, egy szülinapi bulin, ami egy vidéki faluban volt, egy disznóvágás napján” – ezzel kezdődött a levél, amelyben az illető azt is megemlíti, hogy a lány kábítószer mellett alkoholt is fogyasztott, és ebbe halt bele, holttestét pedig eltüntették. 

A titokzatos levélíró tehát azt állítja, tud Fanni utolsó estéjéről. Az új szemtanú felbukkanása mind a tévé, mind a szerkesztőség dolgozóit megdöbbentette.

De amennyire elképzelhető, hogy a levélküldő állításai igazak, olyannyira feltételezhető az is, hogy csak egy ízléstelen tréfa az egész, ugyanis a kamerafelvételek bizonyítják, hogy B. László az albérletéből cipelte le Fannit, és tette az autójába.

A küldeményt elolvasva a tévétársaság tárcsázta szerkesztőségünket, hogy megtudják, tényleg a Bors címezte-e a levelet, ami akár kulcsfontosságú is lehet – amire a válaszunk természetesen nem volt. 

Miután az RTL Klub megbizonyosodott gyanújáról, miszerint nem lapunk a tényleges feladó, az egyik ott dolgozó a rendőrségre sietett a furcsa irománnyal.

A kapitányságon az RTL munkatársát meghallgatták, majd jegyzőkönyvben rögzítették a történést és átvették a dokumentumot, amiről szintén kapott egy jegyzőkönyv-másolatot.

– Mi teljesítettük állampolgári kötelességünket, a többi pedig a nyomozók és a bíróság feladata lesz – tudatta a Fókusz stábja. 

Novozánszki Fanni 2017. november 20-án tűnt el budapesti albérletéből, és azóta nem adott életjelet magáról. Eltűnésével egy dunaújvárosi vállalkozót, B. Lászlót gyanúsítják, akit hét nappal a lány eltűnése után előzetes letartóztatásba helyeztek.

De­cember 4-én a nyomozók közölték a családdal, hogy 99,9%, hogy Fannit meggyilkolták. B. László elismerte, hogy a lakóparki kamerafelvételeken, amelyeken az eszméletlen lányt lecipeli a lakásából a mélygarázsba és egy autóba tuszkolja, ő van, de a gyilkosságot rendületlenül tagadja.

A rendőrség az autó GPS-jeleit visszanézve Budapesttől Dunaújvárosig mindent átfésült, de semmilyen nyomra nem bukkantak. Az autóban talált véres kötelet azóta is vizsgálják, ugyanis Fanni vére és a gyanúsított DNS-e mellett egy harmadik, máig beazonosítatlan férfi DNS-t is találtak.

A nyomozók a gyanúsított családjának férfitagjait is kihallgatták, köztük B. László korábbi ügyvédjét és egyben rokonát, dr. Brodmann Lászlót, akitől az ügyből való kizárása után szintén sejtmintát vettek, de az eredmény még várat magára.

UPDATE:

Három hónap után megtörte a csendet és telefonos interjút adott a Fókusznak Novozánszki Katalin, aki nem hisz a rejtélyes levél valóságtartalmában.

- Nem gondolnám, hogy elégették egy rőzsekupacon a gyerekemet. A levélről azt gondolom, hogy ez nem igaz, elvileg már az nem teszi a valóságot, hogy a lakásából úgy viszik le Fannit. Az egyik:  hogy vitték be alélt állapotban? A másik, hogy a kötelén meg kellett volna találni a disznónak a DNS-ét – mondta az asszony, aki szerint hiába a „Tomi vallomása” cím, nő írhatta a levelet.

- Az írása alapján, ahogy nézegettem, vizsgálgattam, szerintem ez nem férfi, ez egy női kézírás – vélekedett Katalin, aki kijelentette, ha nem kötelezik a tárgyalásokon való megjelenésre, akkor nem kíván részt venni azokon, és találkozni a gyanúsítottal.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27420_resized.jpg?avcount=1714034711
origo.hu

Fontos beszédet mond Orbán Viktor - ÉLŐ

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27416_resized.jpg?avcount=1714034711
origo.hu

Kegyetlen embervadászat zajlik Kárpátalján

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160763_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Úgy voltam vele, hogy ilyen nem fog sűrűn előfordulni" - Marics Peti félmilliót bukott

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155627_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Kiderült, ki írta az elhíresült adatvédelmi nyilatkozatot

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155020_auto_resized.png
metropol.hu

Szoboszlai edzője mindenkit átvert? Kiszivárgott Klopp titkos terve

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160781_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Elúszhatott a bajnoki cím, de Klopp már más miatt aggódik

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27417_resized.jpg?avcount=1714034711
origo.hu

Összeomlott a Házasság első látásra egyik botrányos szereplője

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155867_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megint lecsapott a Nyerő Páros átka, szakított a magyar műsorvezető és menyasszonya

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156414_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161300_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Teljes siker, buknak a 18 éves magyar úszónőre a tengerentúlon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157532_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/ciFJ6N7JV-tsyKomFg0heJDDioLSPmBpykdZwcAEpAg/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2MyNzYzMDIxMjdkNzRkOTA5YjNhMDI1YWZkYzIyNjVk.jpg
Aktuális

Rendkívüli esemény kezdődik Budapesten, Orbán Viktor is felszólal