Diákját hibáztatja a tanárnő, hogy lefeküdtek egymással

Pénteken volt jelenése a bíró előtt az 54 éves énektanárnak, Therese Gunnak. Azzal vádolták, hogy lefeküdt egy 17 éves diákjával. A tanárnő a bíróságon azt mondta, nagyon sajnálja a történteket, de a diák olyan rámenős volt „mint egy használautó-kereskedő”.

Gunnt 90 nap börtönre ítélték, amit 10 év próbaidőre felfüggesztettek. A bíró indoklásában arról beszélt, hogy nem hiszi, hogy a tanárnő egy olyan ember lenne, akit évekre be kéne zárni, ugyanakkor tudnia kell, hogy a szülők rájuk bízták gyerekekiket, akiknek visszaélt a bizalmával. Georgia államban, akkor is büntetik a fiatalkorúval való szexuális kapcsolatot, ha mindkét fél beleegyezésével történt, ugyanakkor a fiú is arról beszélt, hogy a tanárnő „pokollá tette a serdülőkorát”.

© Gwinnett County Sheriff's Office

Gwinnett megyében, ahol mindez történt egyébként nem ritkák a hasonló esetek, Gunn már a negyedik tanár a 2015-2016-os iskolai évből, aki ilyen miatt állt bíróság előtt.

A helyi Gwinnet Daily Post arról írt, hogy a tanár-diák kapcsolat kevesebb mint két hónapig tartott, pár alkalommal az iskolában, párszor Gunn otthonában találkoztak.

Az énektanár egyébként egy bulit is tartott az otthonában, ahol a fiúnak és két lánynak marihuánát ajánlott fel, és ő is szívott velük.

(via Fox News)