Aktuális

Darnózseli gyilkosság: Judit helyett csak tárgyakat temettek el

M. S.

Létrehozva: 2017.01.15.

Bár szabadon engedték, még nem nyugodhat meg N. János, akit az ügyészség azzal vádolt, hogy megölte és ledarálta feleségét. Az áldozat édesapja új eljárásban bízik, amely pótolja a bizonyítás hiányosságait.

Mint arról a Bors beszámolt, a gyógymasszőrként dolgozó Kovács Judit 2014. május 27-én tűnt el mosonmagyaróvári rendelőjéből. A nő férjét, N. Jánost később őrizetbe vették, az ügyészség azzal vádolta a hentes szakmával rendelkező férfit, hogy megölte Juditot, testrészeit ledarálta, majd el-égette. A Tatabányai Törvényszék azonban tavaly decemberben első fokon felmentette N. Jánost, mivel nem lehetett megállapítani, hogy milyen okból következett be a sértett halála.

– Bízunk a másodfokon eljáró bíróságban, én csak annyit várok: mondják ki, hogy a vejem követte el a gyilkosságot – mondta lapunknak Kovács Dezső, az áldozat édesapja. – Reálisan gondolkodó ember vagyok, nem hiszem, hogy a másodfokú bíróság elítélné a vejem. Viszont abban reménykedem, hogy a bizonyítás hiányosságai miatt visszadobják az ügyet az első fokon eljáró bíróságnak, és végül győz az igazság. A mi életünk tönkrement, Juditot nem adhatja vissza senki, még eltemetni sem tudtuk, csak néhány személyes tárgyát he­lyeztük el az urnában. De, hogy közben a vejemék már kártérítési perről be­széljenek? Nos, ezt eléggé nagy túlzásnak tartom – tette hozzá az apa.

A Bors telefonon kereste N. János hozzátartozóit is, hátha a férfi el akarja mondani, hogyan látja ő a történteket. Édesapját értük utol, aki nyomdafestéket nem tűrő hangot ütött meg.

– Menjen a büdös ku..a pi...ba! – üvöltötte az idős ember, majd lecsapta a telefont.

A Bors információi szerint az elsőfokú ítélet bírósági leirata még nem érkezett meg a fellebviteli főügyészségre, így indítványokat sem tehettek. Másodfokra alighanem az ősz folyamán kerül az ügy.

Ez is érdekelhet

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/77QRqHkkmmuF0DtZdXHGjDbLVd1Rdd15Zl1PLKolGu0/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzY4NGFhYTc5ZTZlMjQ5Nzg5NGIzZjUzYTcwYjNlYjE5.jpg
Gyász

„Zsuzsi volt a legkiválóbb tanítványom” – egyetemi évek vártak a bakancslistás lányra

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/y-hkqrD9dfxH2X-iPEDLAF9i6gfpXCOX-pjYpdmstVQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2UxMjg3YmU3YzY3OTQ5ZDNiOGRkMThjNmNjNGUxMjI4.jpg
Patkánytámadás

Dráma Ócsán: Ijesztő elváltozást találtak a patkány által megharapott kisbaba szervezetében