Csótány költözött a fülébe. Csak még rosszabbul járt, mikor próbálta kiszedni

Egy férfi a lehető legrosszabb módját választotta egy fülébe költözött csótány kiűzésének.

Egy férfi a lehető legrosszabb módját választotta egy fülébe költözött csótány kiűzésének.

Egy dél-kínai férfinek meglehetősen rosszul indult a februárja. Elsején ugyanis egy csótány költözött be a fülébe, miközben ő aludt. A Csengtuban élő, 60 éves fickó három nap után mondta azt magának, hogy ez bizony hallatlan, így merész lépésre szánta el magát. Mivel a fogpiszkáló és a csipesz sem segített, így rovarirtót fecskendezett a hallójáratába, hogy azzal végezzen a kártevővel – írta meg a South China Morning Post.

Sajnos azonban a tetem a fülben maradt, ráadásul a vegyszer elkezdte irritálni a férfi hallószervét. Emiatt végül kénytelen volt elmenni a kórházba, ahol kiszedték a csótányt és ellátták őt.

Az egészségügyi intézmény orvosa újságíróknak elmondta, telente nem ritka, hogy a rovarok meleg helyet keresnek maguknak. A fürge és szinte bármilyen helyre befurakodó csótányok számára az emberi fül pedig abszolút ideális hely a hidegebb időszakokban.

A szakember arra az esetre, ha valakinek szintén hívatlan fülbérlője lenne, azt tanácsolta, tiszta olajjal lehet őket a legkönnyebben eltávolítani.