Csoda, hogy él a férfi, aki 12 éve nem evett

A kínai Ning Xuefa azt állítja az elmúlt 12 esztendőben egyáltalán nem evett semmit, sőt csupán vizet juttatott be a szervezetébe.
A kínai Ning Xuefa azt állítja az elmúlt 12 esztendőben egyáltalán nem evett semmit, sőt csupán vizet juttatott be a szervezetébe.

Egyelőre vizsgálják annak a 22 éves kínai férfinak az esetét, aki azzal került az ország összes lapján címoldalára, hogy elmondta, több, mint egy évtizede semmit nem evett – írta meg az Oddity Central. - A 150 centis és 40 kilós férfiról könnyű elhinni, hogy nem nagyétkű, de elképzelhetetlen, amit állít – mondta egy orvos a riportereknek. - Valóban van rá példa, hogy az ember több hétig is kibírja élelem nélkül, de 12 év az vagy lehetetlen vagy csoda – tette hozzá a doktor.

Ning Xuefa elmondása szerint 10 éves korában undorodott meg az ételtől, pár hónap alatt az iszonya annyira elhatalmasodott rajta, hogy azóta képtelen szájába venni bármit, ami ételnek mondható. Az egyetlen tartalmas táplálék, ami az elmúlt években a szervezetébe került, a tej volt. Xuefa szívesen iszik tejet, azonban a családja nagyon szegény, így ehhez is ritkán jut. Az éhezés esztendőiben a vízre szokott rá, amiből viszont napi 15 litert képes meginni.

Jelenleg a fiút egy klinikán vizsgálják, ahol bebizonyosodott, hogy valóban nincs a szervezetében semmi, amit tápláléknak lehet nevezi, ennek ellenére senki nem érti, hogyan élhetett túl 12 évet anélkül, hogy egy falat is lecsúszott volna a torkán.