Aktuális

Csak a bugyi marad a bűvészlányokon

G. Sz.

Létrehozva: 2013.05.12.

Nem csak mutatványaikkal, hanem a külsejükkel is elvarázsolják a nézőket a Varázslat címlaplányai névre hallgató Las Vegas-i bűvészshow résztvevői. Itt valóban mindent elhihetünk a szemünknek.

A meghökkentő ötlet a Penthouse magazin nyolcszoros címlaplánya és a 2009-es év Penthouse-modellje, Taya Parker agyából pattant ki.

Ő nemcsak szereplője, hanem műsorvezetője is a címlaplányok bűvészshow-jának, ahol a félmeztelen hölgyek a legkülönfélébb trükköket mutatják be a Las Vegas-i Plaza Hotel közönségének.

Van itt szexi szabadulóművész, aki bilincsben küzd az idővel a hatalmas vizes tartály mélyén, lengén öltözött bűvészsegéd, akit hárman „darabolnak fel”, hipnotizőr, aki persze ugyanolyan könnyen tereli el a férfinézők figyelmét, mint a show összes bűvész bombázója.

Parker kisasszony korábban már szerepelt a kaszinó fővárosában, mint sztriptíztáncosnő, ám ezúttal valami egészen szokatlan produkciót szeretett volna kitalálni. Ezért is döntött a bűvészshow mellett, ahol több profi illuzionistát és táncost győzött meg arról, hogy melltartó nélkül álljanak színpadra. Az előadást május elején mutatták be, azóta lankadatlan sikerrel varázsolnak napról napra a csinos bűvésznők, akik a bugyijuktól még a mágia érdekében sem szabadulnak meg. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek