„Büszke vagyok rá, hogy a férje lehettem” - csak három nap házasság jutott az imádott tanárnőnek

Katie Sutterby megbecsült tagja volt egy chelmsfordi általános iskola tanári karának, a kollégák és a gyerekek is nagyon megszerették a 29 éves nőt, aki barátjával a közös jövőt tervezte. A férfi ugyan titokban tartotta, de az volt a terve, hogy idén valamikor meg is kéri a kezét.

Sutterby egész életében egészséges volt, párja, Will Arnold szerint rendszeresen sportolt, futott, kondizni is járt, nem volt sok dolga orvosokkal, ezért is volt furcsa, hogy júliusban emésztési zavarokkal kezdett küzdeni.

„Gyógyszertárba mentünk, de a tünetek nem múltak, ezért újabb vizsgálatokon vettünk részt. Aztán egyszer komolyabb fájdalmai lettek, amely után elvégeztek egy röntgenvizsgálatot, és aznap éjszakára már bent is tartották. Kiderült, hogy egy agresszív rákfajta támadta meg a beleit, és már továbbterjedt a májára is” - mondta lesújtva Will, aki szerint a nő nem omlott össze.

A kemoterápia sajnos csak rontott az állapoton, az orvosok szerint csak néhány hét maradt hátra Katie életéből.

Primary teacher, 29, dies of bowel cancer just three days after her wedding

Katie Sutterby, who worked at Maltese Road Primary School, in Chelmsford, Essex, was just 29 when she passed away after being diagnosed with bowel cancer just five weeks before. British man, 27, faces three years in jail for accidentally brushing past man in bar Her devastated husband, Will Arnold, had planned to propose to Katie later in the year.

A férfi ekkor határozta el, hogy összeköti a nővel az életét, legyen a frigy bármilyen rövid is.

„Eredetileg az év vége felére terveztem volna, hogy megkérem a kezét, de nem volt időnk, szóval eldöntöttem azonnal, hogy elveszem feleségül” - mondta Will, aki így is tett, megkérte szerelme kezét, és augusztus 10-én el is vette feleségül.

A nő három nap múlva meghalt. Alig öt héttel betegsége kiderülése, és három nappal az esküvője után.

"Büszke vagyok rá, hogy elmondhatom, hogy a feleségem volt" - mondta megtörve a férj.

Az özvegy, az asszony testvére és egy közeli barát a nő emlékének adózva vasárnap részt vesz egy félmaratoni futáson.

© JustGiving