Brutálisan be volt drogozva a gazdáját halálra marcangoló kutya

Egy staffordshire bullterrier még márciusban – nem sokkal azután, hogy a BBC dokumentumfilmet forgatott a lakásban – halálra harapta a gazdáját. Most az ügyben tartott vizsgálatból kiderült a kutya szervezetében „a vezetés alatti droglimit nyolcszorosát” találták.

A BBC Drugs Map Britain című, illegális drogokkal foglalkozó műsora miatt forgatott a gazdával, Mario Perivoitosszal, aki a forgatás után kokaint vett magához, majd rosszul lett, kiterült az ágyában, ekkor támadt az arcára és a nyakára a kutyája.

Staffordshire Bull Terrier was on crack cocaine when it mauled owner to death

A Staffie which mauled its owner to death in front of a BBC filming crew had eaten crack cocaine, an inquest heard. The dog, called Major, was 'eight times the...

A kutya, Major szervezetében kokaint és morfiumot találtak, valószínűleg megette őket, de lehet, hogy a gazdája által elszívott drog füstje tett rá ilyen hatást. A vizsgálatban megkérdezett szakértő szerint azt szinte lehetetlen megmondani, hogy ez okozta-e a támadást, de okozhatta az eb rendellenes reakcióját – számolt be róla a Metro.