Bringabajnoké lett a wellnesshétvége

A nagypapa vette meg a nyerő Borsot, de a wellnesshétvégét a Hotel Bodrogban azonnal felajánlotta unokájának. – Együtt lakom a nagyszüleimmel – meséli a budapesti Ferencz Soma. – Még csak nyolc óra volt, amikor szólt a nagypapám, hogy kapok egy kis ajándékot. Amúgy én is szoktam figyelni a szerencsejátékokat, és nem is eredménytelenül. Tavaly például egy hétvégi páros Forma–1-belépőt nyertem.

Soma 21 éves korára egyébként komoly sportolói múlttal rendelkezik. Most ugyan új sportág felé vette az irányt, edzőterembe jár, és később személyi edző szeretne lenni, de hat évig a kerékpár volt a fő csapás. Többszörös országos bajnok.

– Pályán voltam eredményesebb, azt jobban is szerettem. Országúton csak páros időfutamban sikerült bajnoki címet szereznem. Azért váltottam, mert túlságosan monoton volt ez a sport – indokolja Soma, aki nagyon boldog, hogy a nagyapja átruházta rá a hétvégét. – Ez most tökéletes nyeremény. Nem mondom, jó lenne a milliós fődíj is, de szerintem az élmény gazdagabbá tesz a pénznél. A barátnőmmel fogok elmenni. Ha már így alakult, hétfőn veszek neki is egy Borsot. Oda fogom neki adni, hogy abból tudja meg a jó hírt.