Botrányosan viselkedett Rubint Réka a luxushotelben

Egy ötcsillagos luxushotelben nem illik lucskosra izzadva, ruhástól beleugrani a medencébe – így dühöngött egy szállóvendég, aki szemtanúja volt Rubint Réka meggondolatlan örömének.
Egy ötcsillagos luxushotelben nem illik lucskosra izzadva, ruhástól beleugrani a medencébe – így dühöngött egy szállóvendég, aki szemtanúja volt Rubint Réka meggondolatlan örömének.

Az ország egyik legexkluzívabb szállodája a Kaposvár melletti Hertelendy-kastély. A hotelben van olyan szoba, amely egy személynek egyetlen éjszakára 140 ezer forintba kerül. Nem csoda hát, hogy az itt megszálló vendégek ragaszkodnak a minőségi szolgáltatásokhoz, a háborítatlan nyugalomhoz és a makulátlan tisztasághoz.

Az ál­mos vidéki táj csendjét azonban pár nappal ezelőtt egy, az átlagosnál sokkal tevékenyebb társaság zavarta meg, konkrétan Rubint Réka, Schobert Norbi, a három gyerekük, a szülők és még a barátaik is velük tartottak Réka születésnapját ünnepelni.

A csapat olyan jól érezte magát, hogy sikerült két nap alatt, vagyis szerdán kiakasztaniuk egy szállóvendéget.

„Tisztelt Szállodaigazgatóság! Meglepődve vettem tudomásul, hogy az Önök ötcsillagosnak titulált szállodájában olyan igénytelen vendégek is megszállnak, mint Rubint Réka, aki, miután futott 10 km-t és jól megizzadt, zuhanyozás nélkül ugrik a medencébe. Erről egy szép kis videót is feltett a Facebook-oldalára. Érdekelne, hogy ez egy elfogadott viselkedés-e Önöknél, illetve hogyan biztosítják a többi vendég számára a higiénikus körülményeket” – írta egy dühös asszony, aki a levelében meg sem említi, hogy Réka ruhástól ugrik a vízbe, ami valóban illetlenség egy közös strandon.

Rubint Réka a futópadon. A beszámoló szerint tíz kilométert teljesített

Kilép az edzőteremből…

…futás a medencéhez...

Megkerestük Rubint Rékát, akitől azt kérdeztük, mit szól hozzá, hogy akármit tesz, abban valaki kifogásolnivalót talál, és mit gondol arról, hogy illik-e ruhástól és izzadtan a medencébe ugrálni?

…majd csobbanás

…ugrás, zuhanyozás nélkül…

– Tényleg mindenbe belekötnek, amit csinálok, de arról például sosem beszélnek, amikor több ezer embert tornáztatok egyszerre – mondja egykedvűen a fitneszlady.

– De nem érdekel, nem vagyok hajlandó meghallani ezeket a hangokat. Carpe diem, vagyis élj a mának, én eszerint élek és így vagyok boldog. Természetesen megkerestük a kastélyszálló képviselőjét is, hogy megtudjuk, pontosan mi van a házirendben, szabad-e ruhástól fürdeni a medencében, ő azonban név nélkül is csak annyit volt hajlandó mondani, hogy nem kí­vánnak nyilatkozni az ügy­ben, zárt körű rendezvény volt, ezért házon belül kezelik az ügyet.

„Carpe diem, vagyis élj a mának, én eszerint élek és így vagyok boldog”

A panaszos beírás alá egyébként számos komment érkezett, Réka viselkedése megosztotta az embereket. Van, aki azt írja, ugyan már, ne reagálják túl a fitneszlady viselkedését, az úszómedencék közönségét klórral védik a fertőzésektől. Mások viszont elítélik Rékát, mondván: szerintük nem minden helyzetben tudja, hogyan kell viselkedni.