Aktuális

Botrány! Pornót forgattak a tehetségkutató döntőjén - 18+

Bors

Létrehozva: 2016.06.05.

<p>Az Aische Pervers művésznévre hallgató felnőttfilmes már levelet is kapott a Pro7 ügyvédjeitől.</p>

A „Németország következő Topmodellje” című műsor évek óta százezreket ültet a képernyők elé. Aische Pervers ezt meglovagolva akart hírnevet csinálni magának. Sikerült is! A harmincéves kebelcsoda először a műsor élőben közvetített döntőjén kapta elő a melleit, ezt követően partnerével - még mindig a műsor kulisszái mögött - gyorsan fel is vett egy orál-jelenetet. 

A videó természetesen felkerült az internetre, a pornósztár azonban nem sokáig örülhetett. A Bild.de információi szerint ugyanis a napokban a hivatalos kisfilm el is tűnt az internetről, Aische pedig elérhetetlen telefonon. A lap szerint az ok prózai: a Pro7 ügyvédjei ugyanis levélben szólították fel a felnőttfilmest, fejezze be a hitelrontást, amellyel nem csak a műsornak, a csatornának, de a brandnek is mérhetetlen károkat okoz. Állítólag meg is egyeztek vele a háttérben, így lehet, hogy peren kívül kerülhet pont a botrány végére.

Amennyiben mégis a bíróságra kerül az ügy, az újabb hírnevet hozhat majd Pervers-nek. Illetve: a bíróság, - mint helyszín – egy újabb videó forgatására is kitűnő ötlet lehet.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek