Botrány Miskolcon: megütötték a villamoson a terhes kismamát

Megdöbbentő események zajlottak le hétfő délután az egyik miskolci villamoson. Egy fiatal terhes kismama a Városháztér megállóban szeretett volna leszállni a szerelvényről, amikor is minden ok nélkül váratlanul megütötték.

– Az iskolakezdések miatt körülbelül három óra magasságában óriási tömeg volt a villamoson és a megállóban is – kezdte el mesélni a történteket Szajcz Alexandra a Borsnak, aki a terhessége huszonnegyedik hetében jár. – Körülbelül harmincan akartak felfurakodni, így már előre sejtettem, hogy nem lesz egyszerű dolgom a leszállásnál. Amikor a leghátsó ajtóból kiléptem, az egyik tolakodótól egyszer csak egy hirtelen ütést kaptam a hasamra. Egy nagyjából tizennyolc éves iskolás lány volt az. Rám förmedt, hogy húzzak a francba, majd cifra káromkodások közepette még melegebb éghajlatra is elküldött – mesélt az elképesztő történtekről Alexandra.

A miskolci megálló, ahol káromkodások közepette vágtak a villamoson az állapotos Alexandra hasába

A fiatal várandós nő úgy véli, hogy a támadója vélhetően a haverjai előtt akart ezzel vagánykodni. Az ütést követően nagyon fájt a hasa, így rettentően megijedt, nehogy baja legyen a kisbabájának. Szerencsére a fájdalom egy óra múlva megszűnt, így valamennyire sikerült megnyugodnia.

– Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy egyes emberek miért közlekednek úgy, mint az állatok. Ráadásul nemcsak a fiatalok, hanem az idősek között is vannak erőszakosak. Kismamaként nem érzem már magam biztonságban a villamoson – mondta felháborodva Alexandra.