Borzalom: 14 családtagját mészárolta le henteskéssel

Vérengzésbe torkollott a családi összejövetel. Az áldozatok között hét gyermek is van.
Vérengzésbe torkollott a családi összejövetel. Az áldozatok között hét gyermek is van.

Egy henteskéssel tizennégy családtagját gyilkolta meg, majd felakasztotta magát az indiai Hasnin Anwar Warekar, írja a Guardian. A 35 éves férfi megölte szüleit, majd hét gyermeket is a rokonságból, legvégül pedig felakasztotta magát. A mészárlást egyedül Warekar 21 éves húga élte túl, az ő sikítozását hallották meg a szomszédok, akik értesítették a hatóságokat. A lányt sokkos állapotban szállították kórházba.

A Mumbai közelében lévő házban családi összejövetelt tartottak, az első információk szerint nem kizárt, hogy Warekar nyugtatót kevert rokonai vacsorájába, így könnyebben tudott végezni velük. Az orvosi eredmények azonban még nem készültek el, így egyelőre pontosan nem tudni, mi történt és miért gyilkolt a férfi. Az elkövető állítólag este megvárta, amíg a házban mindenki elalszik, bezárta az ajtókat, majd sorban végzett áldozataival.

– Egyértelmű bizonyítékaink vannak arra, hogy a vádlott berúgta az összes hálószoba ajtaját, és meggyilkolta a rokonait, míg ők aludtak. A kést a férfi holtteste mellett találtuk meg. – közölte az Indian Express-szel egy, a nyomozásban résztvevő rendőr.

A rendőrség szerint a támadás részletei még mindig csak „vázlatosak”, és az indítékról sem tudnak még semmit. A Press Trust of India hírügynökség szerint viszont tulajdonjogi vita állt a gyilkosság hátterében, de a nyomozók szerint az eddigi vizsgálatok ezt még nem igazolják.

– A férfinek jó állása volt, egy magánvállalatnál dolgozott, nem tudni arról, hogy anyagi problémái vagy vitái lettek volna. Abban reménykedünk, hogy az egyetlen túlélő hasznos információkkal szolgál majd. – mondták a rendőrök.