Bombázóvá hízta magát a bulimiás tini – szexi, megdöbbentő fotók

Kis híján belehalt, olyan soványra fogyott - ma azonban nem csak egészségesebb, de szexibb is, mint valaha.
Kis híján belehalt, olyan soványra fogyott - ma azonban nem csak egészségesebb, de szexibb is, mint valaha.

Jasmin Heaney sokáig csak árnyéka volt mai önmagának: a tinilány éveken keresztül a külalakja kóros megszállottja volt. Éjt nappallá téve bújta a honlapokat és mérte a saját súlyát - amit még akkor is soknak talált, amikor már csupán 42 kilogrammot nyomott.

Bulimiája már az életét is veszélyeztette - figyelmeztették az orvosok. „Szinte vallásos megszállottsággal követtem azokat a weblapokat, amik a soványsággal foglalkoztak. Szinte egész nap fent lógtam” - emlékezett vissza a dublini lány, akinek akkoriban már egy könnyed kis séta is hihetetlen fájdalmakat okozott.

„Gondoltam, megosztom a magam pozitív átalakulását, amin átmentem. Ezek a képek csupán egy év eltéréssel készültek. Csak azon múlik, hogy légy pozitív, és csak jó hatásokkal vedd körül magad” - írja egyik friss posztjában Jasmin, bemutatva, mekkora változáson esett át. Szó se róla: ma már alig lehet ráismerni az egykor csontváz vékonyságú tinire.

Jasmin mára nem csak elfogadta önmagát, de olyan alakkal büszkélkedhet, ami fiatal lányok ezreinek szolgálhat célként.

„Szó szerint haldokoltam, mégis csak a testsúlyom érdekelt” - mesélte a lány a Sun cikkében. Ugyanakkor mégsem az orvosok figyelmeztetései vagy épp édesanyja aggódása billentette vissza, hanem egy máltai út, ami során barátai szabályosan visszarángatták az életbe.

„Szürreális visszatekintenem a múltra. Olyan, mintha egy teljesen más embert néznék.”