Bocsánatot kért a disznóvágáson bunyózó egyik fideszes

"Sajnos az adott este jóval többet ittam a kelleténél, és a korábban történtek miatt bennem lévő feszültség egy vitába vitt bele, aminek dulakodás lett a vége" - írta Kerékgyártó Gábor.
"Sajnos az adott este jóval többet ittam a kelleténél, és a korábban történtek miatt bennem lévő feszültség egy vitába vitt bele, aminek dulakodás lett a vége" - írta Kerékgyártó Gábor.

Mint arról pénteken beszámoltunk, egy disznóvágáson komoly verekedésbe keveredett egymással a Fidesz Ifjúsági Szervezetének több tagja.

A múlt heti füzesgyarmati bulin túl sok pálinka folyt, aminek meg is lett az eredménye: a beszámolók szerint az egymásnak való beszólogatást dulakodás, majd fojtogatás követte. Ketten komolyabban megsérültek. A 444.hu információi szerint az eset után a sértettek a Fidesz alelnökét arra kérték, hogy indítsanak etikai vizsgálatot az ügyben.

A dulakodásban részt vett Kerékgyártó Gábor, az ifjúsági szervezet volt budapesti vezetője is, aki szombat reggel a Facebook-oldalán nyilvánosan kért bocsánatot mindenkitől.

“Kedves Ismerőseim!

Gondolom hallottátok/olvastátok a sajtóban velem kapcsolatban megjelent híreket. Annak ellenére, hogy az ott leírtak több mindenben nem fedik a valóságot, és valószínűleg csak azért lettek beleírva, hogy minél nagyobb hírértéke legyen az ügynek, az eset megtörtént dolgokon alapszik, amit nagyon sajnálok, és szégyellem magam miatta. Nem szeretném mentegetni magamat, a történtekre nincs mentségem. Sajnos az adott este jóval többet ittam a kelleténél, és a korábban történtek miatt bennem lévő feszültség egy vitába vitt bele, aminek dulakodás lett a vége. Másnap többször próbáltam személyesen, majd telefonon bocsánatot kérni a történtekért, ami csak részben sikerült, így ezúton is szeretnék bocsánatot kérni az érintettektől és mindenkitől, akire szégyent hoztam a viselkedésemmel.”