Bizarr emlék: palackba karcolta a férfi a lány első megerőszakolásának dátumát

Csak 13 éves volt Kim Fawcett, mikor megerőszakolta anyja barátja, Robert Stuart McClelland. Az 57 éves férfi, aki kamionsofőrként dolgozott, hat év börtönre ítélték 2004-ben, és felkerült a regisztrált szexuális bűnözők listájára, de végül csak két évet kellett leülnie.

A ma 29 éves jogász Fawcett a Daily Mailnek arról beszélt, hogy a férfi az első erőszak után azzal hencegett a kollégáinak, hogy elvette a lány szüzességét, és hogy ő megy érte az iskolába, szóval máskor is alkalma lesz rátámadni.

Amikor a lány 14 évesen teherbe esett a férfitól, McClelland arra kényszerítette, hogy végeztessen el magán abortuszt, meg se kérdezte, hogy mi az, amit Fawcett szeretne. A lány szexuális úton terjedő betegséget is összeszedett erőszakolójától.

Fawcettet azóta komplex poszttraumás stressz zavarral diagnosztizálták, és miután nem talált olyan támogatásra, amire szüksége lett volna, ő indított el egy csoportot szexuális erőszak áldozatainak.

© Facebook

A lapnak az anonimitásáról is lemondó Fawcett arról beszélt, hogy az anyja az interneten ismerkedett meg McClellanddal, miután a lány apjával tönkrement a házassága és elváltak.

McClelland gyorsan átvette az apa szerepét a lány életében, aki ekkor csak 11 éves volt, és eltaszította az igazi apjától. „Amikor anya először találkozott vele, igazán csodálatosnak tartottam. Azt mondta nekem, hogy nincs szükségem többé az apukámmal beszélnem, egy igazi apafigura volt nekem. Megnevettetett, különlegesnek éreztem magamat miatta”.

A férfi segített a lány leckéjét megcsinálni, ajándékokat is vett neki, még közös számuk is volt. Aztán, mikor a lány már 13 éves volt, együtt elmentek a férfi házához. „Miután kimentünk hozzá, vett nekem egy nagy üveg Smirnoff Ice-t. Izgatott és szeleburdi voltam, de aztán zavart lettem és szédültem, ahogy megittam. Rájöttem, hogy részeg vagyok. Megkért, hogy üljek az ölébe, és elkezdett tapogatni. Nagyon zavarban voltam, hogy miért csinálja ezt velem, miközben tényleg kedveltem őt. Teljesen lefagytam. A kezeimet magához húzta, és megpróbált megcsókolni. Meg se tudtam mozdulni” – mesélte a lapnak Fawcett.

© Facebook

„Azt mondtam neki, hogy el kell mennem aludni. Elindultam a lépcső felé, hogy bemenjek a lánya szobájába aludni, de elkapott a vállamnál és a saját szobájába vitt. Ekkor történt meg először”.

A férfi ezután valami furcsa emlékként egy üvegpalackra karcolta a dátumot.

McClelland ezután se hagyta békén a lányt, sokszor ő ment a lányért az iskolába, sokszor meg is erőszakolta, volt mikor Fawcett anyjának otthonában, volt mikor a férfi saját otthonában, de olyan is, hogy a kamionja parkolójában. Nagyon durva volt vele, pornót nézetett, és megmondta neki, mit csináljon. Fehérneműt és jelmezeket vásárolt neki. „Vele csókolóztam először. Vele történt meg először minden” – mondta Fawcett.

14 éves korában aztán fájni kezdett a hasa. Elment az orvoshoz és kiderült, három hónapos terhes. A férfi abortuszra kényszerítette. „Az abortusz után úgy éreztem, egy darabot szakítottak ki belőlem”.

Egy nappal az abortusz után végül egy családi barátnak elmondta, mi történik vele az utóbbi időben. A barát gyanította, ezért is kérdezett rá, Fawcett pedig azért is beszélt végül, mert attól félt, megöli McClelland. A családi barát rávette, menjenek el a rendőrségre, McClellandot azonnal letartóztatták. A férfi a bíróságon később azzal védekezett, hogy a lány zsarolta, feküdjön le vele, mert féltékeny volt az anyjára. A férfit elítélték, a lány pedig az apjához került, akitől addigra már nagyon eltávolodott.

© Facebook

Mikor 16 éves volt egy nyaraláson újra megerőszakolták, akkor egy pultos. Utána nevelőszülőkhöz került, ahol öngyilkos próbált lenni.

Később jogot ment tanulni az egyetemre, a célja végig az volt, hogy olyanokon segítsen, akiket szexuális abúzus ért, de aztán rájött, hogy a múltjával túlságosan nehéz lenne ilyennel foglalkoznia, úgyhogy átváltott az emberi jogokra. Elköltözött Ausztráliába, de itt újra végezni akart magával, így visszament Nagy-Britanniába, hogy a barátai körül legyen. Támogató csoportba is járt, de nem volt hatásos, ezért egy saját szervezetet indított olyanoknak, mint ő.

VAN SEGÍTSÉG!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!