Bezárt egy kilencévest egy pókokkal teli szekrénybe, hogy megerőszakolhassa

Az akkor 14-16 év közötti Luke Driver úgy gondolta, szexre tudja kényszeríteni a 9 éves kislányt, ha bezárja egy sötét, pókokkal teli szekrénybe.

Előbb meg akarta csókolni, a nyelvét a lány szájába dugta, majd orális szexre kényszerítette, de rendes szexre is megpróbálta rávenni.

Amikor a lány nem akart Drivernek engedelmeskedni, bezárta a lépcsők alatti szekrénybe. „A lány meg volt ijedve, mert sötét volt és tele volt pókokkal.” Annyira félt, hogy megtette, amit a fiú kért tőle.

Luke Driver

A most 21 éves Drivert négy év börtönre ítélték, a bíró ítélethozatalakor arról beszélt, hogy akár több mint 10 évet büntetést is kaphatott volna, ha a tett elkövetésekor már felnőttkorú.

A nemi erőszak még 2009 és 2011 között történt, amikor a lány 9-10 éves volt. Azért csak később került bíróság elé az ügy, mert a lány akkor nem is tudta, mi történt vele, csak anyja magazinjait olvasva jött rá évekkel később.

Az ítélethozatal helyszíne, a gloucesteri bíróság © Google Maps

A lány szerint emiatt az esett miatt szokott rá már 12 éves korában a marihuánára, ami lenyugtatta, és jobban érezte tőle magát. 2015 októberében aztán olyan depressziós lett, hogy egy túladagolástól majdnem meghalt. „Azért tettem ,mert meg akartam halni, utáltam az életet” – nyilatkozat.