Befőttesüvegben rejtegette a drogot Bátonyterenyén

Nagy mennyiségű drogot foglaltak le a zsaruk Bátonyterenyén. Egy autó sofőrje egy befőttesüvegben rejtegetett 300 gramm cannabist.
Nagy mennyiségű drogot foglaltak le a zsaruk Bátonyterenyén. Egy autó sofőrje egy befőttesüvegben rejtegetett 300 gramm cannabist.

Egy közúti ellenőrzés során egy autót állítottak meg és ellenőrizték a 27 éves sofőrt meg az utast. A rendőrök a gépjárművet és a csomagokat, sporttáskákat átvizsgálták, melyekben különféle fajtájú és mennyiségű kábítószer gyanús anyagokat, valamint azok nyomait hordozó tárgyakat, önzáró tasakokat találtak.

A hatóság tagjai a férfitól lefoglaltak többek között két befőttes üvegben tárolt zöldes színű növényi ágvégződést. Egy üveg bruttó 306,2 gramm növényi törmeléket tartalmazott, melyben - az előzetes szakértői vélemény szerint – cannabisra jellemző THC hatóanyag volt kimutatható. Lefoglaltak továbbá 4,7 gramm fehér színű kábítószer gyanús anyagot, melynek kábítószer teszttel történő vizsgálata amfetamint mutatott ki.

A rendőrök M. Dánielt a Bátonyterenyei Rendőrkapitányságra előállították és kábítószer birtoklás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek az előzetes letartóztatásának indítványozására.