Barátnője születésnapján ölte meg Bálint Vivient

A tettes, K. Bálint két éve párkapcsolatban élt. Barátnője születésnapján is titkos szerelmét, Vivient bombázta epekedő SMS-ekkel.
A tettes, K. Bálint két éve párkapcsolatban élt. Barátnője születésnapján is titkos szerelmét, Vivient bombázta epekedő SMS-ekkel.

Semmiféle megbánás nem látszódott a húsz­éves kakucsi lány, M. Vivien gyilkosán, amikor tegnap a bíróságra vezették.

© Fotó: Bánkúti Sándor

Törölték az adatait

Sőt K. Bálint középső ujja felmutatásával jelezte, egyáltalán nem örül a sajtó érdeklődésének. A pimasz fiatalembert előzetes letartóztatásba helyezték, tárgyalására még a szülei sem kí­sérték el, csak az ügyvédje volt mellette.

Bálint talán azt remélhette, hogy legalább a barátnője megjelenik a bíróságon, ám ez hiú ábrándnak bizonyult. A lány a Facebookon is minden adatot, közös fényképet törölt, amely arra utalhatott, hogy valaha is köze volt Bálinthoz.

© Fotó: Bánkúti Sándor

Először hazudott

Nem lehet ezen csodálkozni. Amellett, hogy szembesülnie kellett vele, hogy Bálint gyilkos, még az is világossá vált számára, hogy a fiú becsapta őt, és szíve titkon másért – M. Vivienért – dobogott. A gyilkosság napján, múlt szombaton ünnepelte Bálint barátnője a huszadik születésnapját. Eközben Bálint szerelmes SMS-ekkel bombázta Vivient, majd miután kosarat kapott, több mint tíz késszúrással végzett vele. Mi­után a gyanú ráterelődött, megpróbálta félrevezetni a rendőröket. Azt állította, hogy a kocsijában csókolózott a lánnyal, aki hirtelen elvesztette az eszméletét, és fennakadtak a szemei, ezért tette ki az inárcsi játszótérre. Később megtört, és beismerte a gyilkosságot.

Verekedés tört ki?

Információink szerint a nyomozók vizsgálják, hogy Bálint fogyasztott-e drogot, minden­esetre több ismerőse a közösségi oldalakon arról írt, hogy a fiatalember a bulikon kábítószerezett.

Mint arról a Bors beszámolt: Kakucson és a szomszédos Inárcson egy olyan pletyka kering, amely szerint a gyilkosság után súlyos verekedés tört ki az inárcsi kalandparkban, és a csetepaté szereplőinek köze volt Vivien meggyilkolásához. Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője határozottan cáfolta ezt az információt.

Mint mondta, K. Bálintot nem gyanúsítják más bűncselekménnyel, és egyébként sem érkezett bejelentés ilyen esetről. A helyi polgárőrség is igyekszik megnyugtatni a kedélyeket. A Bors információi szerint K. Bálint autójában a rendőrség a lánytól származó vérnyomokat rögzített, és női hajszálakat is talált. Bálint ügyvédje nem kívánt nyilatkozni.

Kapcsolódó jegyzetünket itt olvashatják