Aktuális

Bajba kerülhet a gyerekverési ügy miatt Lajcsi

Földvári Zsófi

Létrehozva: 2016.07.05.

Nem lehet nyugodt a zenész, ha megállnak az ellene felhozott vádak, hiszen még mindig büntetőeljárás hatálya alatt áll. Ha bűncselekménnyel gyanúsítanák meg, a bíró mérlegelésén múlik, újra a rácsok mögé kerül-e.

Napok kérdése, és tisztázódik, hogy mi is történt pontosan múlt pénteken Lajcsi birtokán a tilosban fürdőző gyerekek és a gazda között. Ha megáll a vád, miszerint Galambos megverte vagy megrángatta a fiúkat, akik közül az egyik még gyermekkorú, akkor nagy bajban találja magát.

Mint arról a Bors beszámolt, Galambos Lajos és társa, Cs. Csaba fürdőző gyerekekre figyelt fel Lajcsi telkén. Azonnal a helyszínre siettek kocsival, és a hat gyerekből kettőt elkaptak. A fiúk szerint Lajcsiék megverték őket, a zenész szerint viszont ez a történet inkább a pénzről szól.

– Én soha nem vertem meg senkit, pláne nem gyerekeket! – állította a zenész tegnap a Borsnak. – Ezzel a családdal már sok bajom volt, egyszer megakadályoztuk, hogy fát vigyenek el az erdőből. A balhé kitörése után – annyi történt, hogy le­csesztem őket, amiért bemásztak és kárt okoztak – már utalgattak arra, hogy ha a zsebembe nyúlok, akkor nem viszik a nyilvánosság elé ez ügyet. Tipikus kabátlopási ügy. Nem csináltam semmit, mégis védekeznem kell! – mondta Lajcsi, aki korábban arról is beszélt: éppen hogy őt ütötte meg az egyik fiú apja. Az egyik megvert fiú édesanyja viszont azt mondja, hogyan is lehetne szó Lajcsi „lehúzásáról”, amikor nem is ők tettek jogi lépéseket az ügyben.

– Nem én tettem feljelentést Lajcsi és Csaba ellen, hanem a rendőrség tette hivatalból – védekezett Marika, az egyik kamasz édesanyja. – A rendőrség hívta fel a figyelmünket arra is, hogy készíttessünk látleletet, ez sem a saját ötletünk volt. Hogy is lett volna? Soha életünkben nem keveredtünk ilyen ügybe. A férjem egy „nyuszi”, még életében nem ütött meg senkit, pedig erős fizikumú ember – bizonygatta az asszony, hozzátéve: azt várta, hogy Lajcsi bocsánatot kérjen tőlük. Tény, mindenki, aki megsérült, látleletet vetetett föl. A rendőrség nyomoz, Lajcsi feje fölött pedig gyűlnek a viharfelhők.

– Az ügy ismerete nélkül is azt tudom mondani, hogy egy ilyen esetben a felnőttek felelőssége egyértelmű, testi sértés elkövetésére nem hatalmazza fel őket semmi – mondja a Borsnak dr. Lichy József ügyvéd.

– Mivel Galambos Lajos jelenleg is büntetőeljárás hatálya alatt áll az áramlopási és vesztegetési ügyben, nagy bajban lehet, ha újabb bűncselekménnyel vádolják meg. Márpedig egy kiskorú ellen elkövetett könnyű testi sértés is minősített eset, csak a bíró jóindulatán múlik, hogy börtönbe küldi vagy sem.

A Bors megkereste a Komárom-Esztergom  megyei főkapitányság sajtóosztályát, ahonnan azt az információt kaptuk az üggyel kapcsolatban, hogy: A Komáromi Rendőrkapitányság könnyű testi sértés bűntett és személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 41 éves táti lakos ellen (ez a leírás illik Cs. Csabára – a szerk.). Az ügyben több tanút és egy gyanúsítottat hallgattak ki ez idáig a nyomozók. A kamaszok ellen rongálás vétsége miatt indult vizsgálat.        

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162256_auto_resized.jpg
origo.hu

Figyelmeztetést adtak ki az autósoknak: sokba kerülhet, ha ezt elmulasztják

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27431_resized.jpg?avcount=1714067417
origo.hu

Itt a bejelentés: Oroszország kész hadat üzenni a NATO-nak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162561_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most kaptuk a lesújtó hírt: meghalt a nemzet művésze

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162974_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Lengyel védelmi miniszter: Elég dühítő látni a kávézókban ülő hadköteles korú férfiakat, míg mi Ukrajnát segítjük

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17149504_auto_resized.jpg
ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159500_auto_resized.png
hirtv.hu

Tüttő Kata szerint Víg Mór pénzt vehetett fel a Lánchíd felújítására szánt összegből + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17144894_auto_resized.png
lakaskultura.hu

Váza saját kezűleg: Zseniális DIY-ötlet a lakberendezés szerelmeseinek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161300_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Teljes siker, buknak a 18 éves magyar úszónőre a tengerentúlon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162976_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megismétlődött Suhajda tragédiája, 20 év tapasztalattal rendelkező hegymászó vesztette életét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160216_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Az a kérdés, hogy ez szívedre vagy az eszedre hallgatsz” – Gyöngyi meghozta a végső döntést, Csabi azonnal könnyekben tört ki

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/2vudeWudvFN4VNz1BKE6oQuXwnhIptwHisHvWY4I5hY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMyZDczMmIzOWVlYTQzYmQ4ZWNmMmNkMDM2OWExNGJk.jpg
Betegség

„Arra jött be, hogy üvöltök és bőgök” - kitapintott egy csomót, sokkoló diagnózist kapott Piros

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/8T0uVewCsVwJWJCQOxKBx7YXTWQ4ev5X-rlmd0xBvv0/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2VmZjRlY2I3ZWQzNzRhZWY5OWNkOGI1NjVkYmU1ZWVh.jpg
Voks

Szentkirályi Alexandra: Panaszkodás helyett dolgozni kellene!