Az eltűnt János unokája: Papa, nagyon várunk haza! – videó

Tavaly nyáron tűnt el nyomtalanul egy füzesgyarmati nagyapa. Hegyesi Jánost két pici unokája is keresi.
Tavaly nyáron tűnt el nyomtalanul egy füzesgyarmati nagyapa. Hegyesi Jánost két pici unokája is keresi.

Lakodalomra készültek tavaly nyáron a Békés megyei Hegyesiék, de ekkor még nem is sejtették, hogy öröm helyett bánatot tartogat számukra a sors. A családfő, Hegyesi János ugyanis 2015. július 30-án eltűnt.

– Az esküvő szombaton volt, a férjemnek csütörtökön veszett nyoma. Azzal indult el hazulról, hogy kimegy megnézni a zöldségeket a földeken. Délután már nagyon aggódtunk, másnap bejelentettük a rendőrségen is. Hőkamerákkal, kutyákkal kerestettük, de sehonnan nem került elő. Csak hétfőn nézték meg a rendőrök a térfigyelő kamerák felvételeit, ebből derült ki, hogy János aznap innen Füzesgyarmatról a reggel kilenc órai busszal beutazott Szeghalomra.

– Előbb a postán, majd egy lottózóban látták – meséli könnyeivel küszködve a felesége, Katalin. Az 55 éves férfinak és nejének néhány hét múlva lesz a harmincadik házassági évfordulója. Az asszony nagyon reméli, hogy ezt már férjével ünnepelheti. Jánosnak három felnőtt gyermeke és két unokája van, nekik is nagyon hiányzik a családfő. A nagyobbik unokáról, a négyéves Évikéről nemrég születésnapján egy videoüzenetet is készített a család.

Fél éve ,hogy eltűnt apa ,nagypapa nagyon hiányzik az unokáinak is megkernenk mindenkit ,hogy ossza meg az unokájarol a videót hátha eljut papához! előre is köszönjük

Közzétette: Hegyesi Éva – 2016. február 6.

– Papa, nagyon várunk haza! – üzeni a kislány a felvételen. A rendőrség egyébként három hónap után lezárta a keresést, azóta eltűntként tartják nyilván Hegyesi Jánost. Később kiderült: eltűnése után néhány nappal, augusztus 4-én valaki látni vélte a férfit Szeghalmon két férfi társaságában biciklizni. Azóta nem tudni, merre jár...