Az egész család nyert a Borssal!

Kis csavarral, de valóra vált a reklámfilmünk!
Kis csavarral, de valóra vált a reklámfilmünk!

Míg az alig félperces szösszenetben a reklámemberünk családja körében próbál nyugodtan Borsot olvasni, ám megrohamozzák a családtagok. Van, aki csak beleolvasna, más a mellékletet kaparintja meg, s olyan is akad, aki a címlapmatricát tépi fel, s örömmel állapítja meg, hogy nyertek.

Szabóné Veinlich Ilona budapesti olvasónknál édesanyja vásárolja a Borsot, s kiolvasás után kézről kézre jár a lap a családban. Még a nyerő példány is, melynek ötvenezer forintos készpénznyereményéből az egész família részesül.

– Eddig mindössze kéttalálatos lottónyereménynek örülhettünk. A Borsot sem a játék miatt vettük, hanem a benne található színes cikkek és mellékletek miatt. Utóbbiak közül a Gasztrót gyűjtjük is – meséli Ilona, akit egészségügyi dolgozóként nem vet fel a pénz.

– Nagy öröm nekünk ez az 50 ezer forint készpénznyeremény, méltó módon közösen ünnepeljünk majd meg. S bár jut belőle mindenkinek, főként a fiamat szeretnénk támogatni belőle – mondja a szerencsés olvasónk, aki mostantól még izgatottabban tépi majd fel a Bors címlapján március 20-áig megtalálható Nyerjen! feliratú matricákat. Ki tudja, mikor kacsint rájuk újból Fortuna?