Ártani akartak neki a meztelenkedés miatt, de végül ő járt jól a büntetéssel

Christine Wright egyetlen bűne volt, hogy imádja a hobbiját, és ez épp elégnek bizonyult ahhoz, hogy az iskola, ahol tanított, megvált tőle.

Christine Wright egyetlen bűne volt, hogy imádja a hobbiját, és ez épp elégnek bizonyult ahhoz, hogy az iskola, ahol tanított, megvált tőle.

Christine Wright a naturalizmus híve, vagyis szeret a természetben ruha nélkül lenni, számolt be az esetről a Mirror.

Christinere korábban sosem volt panasz © Channel 4

A 60 éves nő szerint kényszerítették, hogy hamarabb nyugdíjba vonuljon, ráadásul az egész eddigi karrierjét beárnyékolta az iskola. A brit nő erről egy új valóságshow-ban beszélt, ahol néhány naturalista társával együtt szerepelt. Szerinte az, amit csinál, megmaradhatott volna hobbinak is, ám valaki telefonon értesítette az iskolát, ahol osztályfőnökként dolgozott és magánügyétből közügyet csinált.

„Bántani akartak!” - mondta a nő, aki szerint korábban sosem kellett hasonló megkülönböztetéssel szembesülnie munkahelyén.

Christine a természet rajongója © Channel 4

Az elbocsájtása így is gyökeresen megváltoztatta az életét, méghozzá pozitív szempontból. Csatlakozott a Brit Naturalisták Szövetségéhez, ahol jelenleg menedzserként dolgozik. Persze megkülönböztetéssel így is folyamatosan találkozik, vannak, akik meztelenkedését egyenesen a pedofíliával egyenértékű bűnnek tartják. Ezekkel a vádakkal igyekszik együtt élni, és nem vágyik vissza az iskolába, elmondása szerint sosem volt boldogabb.