Apja ölelgette a férgektől hemzsegő, megerőszakolt lánya testét

A lány dolgozni indult, amikor elrabolta és megölte az őt szerelmével üldöző férfi.

A lány dolgozni indult, amikor elrabolta és megölte az őt szerelmével üldöző férfi.

Brutális gyilkosság áldozata lett egy fiatal indiai nő a közelmúltban. A Daily Mail meg tudta szólaltatni az elhunyt szüleit, akik érthető módon teljesen megtörtek az eset kapcsán.

A szülőket sokkolta az eset, igazságot követelnek © Cover Asia Press

Az apa, Mahender Singh elmondta, nekik kellett bemenni azonosítani a holttestet.

– Gyakorlatilag felismerhetetlen volt. A vödörbe tett maradványokon ráadásul még mindig nyüzsögtek a férgek. Végül a ruhái és az anyja ajándéka, egy lánc alapján tudtam, hogy a kislányomról van szó. Az állapota ellenére is magamhoz öleltem, amit lehetett – mondta a gyászoló apa.

A vizsgálatok során a férgek eltávolítása több órán át tartott. De nem csak a kukacok rágták meg, ami maradt a 22 éves lányból, hanem korábban még több kutya is belemart a holttestbe. A nőt ugyanis a lakóhelyéhez, Sonipathoz közeli dzsungelben ölték meg.

A lány orvos szeretett volna lenni © Cover Asia Press

A boncolás megállapította, hogy a belső szervek komoly károsodásokat szenvedtek, az arcot pedig egy téglával a felismerhetetlenségig összezúzták.

– A koponyája számtalan helyen eltört. Biztos, hogy egyszerre több férfi erőszakolta és ölte meg az áldozatot – nyilatkozta Suresh Kumar Dhatterwal a bűnügyi osztály vezetője.

Két férfit már le is tartóztattak az ügy kapcsán. Egyikük a 25 éves Sumit Kumar, akit okkal gyanúsítanak azzal, hogy elkövette a szörnyűséget. Az elmúlt egy évben ugyanis folyamatosan bombázta házassági ajánlatokkal a nőt, aki azonban rendre visszautasította ezeket. A szülők három hónapja feljelentést is tettek emiatt, bár azt az ügyet végül a két család rendezte. Úgy látszik, ez azonban csak időszakosan sikerült.

Egyelőre két embert tartóztattak le, de valószínűleg vannak még tettesek © Cover Asia Press

A lány május 9-én reggel a szokott módon dolgozni indult, s a nyomozók szerint Kumar és társai ekkor rabolták el, itatták le és vitték el őt a dzsungelbe. Ott aztán mindegyikük megerőszakolta a nőt, majd megkínozták, megölték, a levetkőztetett testet pedig ott hagyták.

A lány egyébként orvos szeretett volna lenni, azért dolgozott, hogy fedezhesse a tanulmányait. A volt a célja, hogy doktorként elég pénzt keressen és segíthesse a szüleit is.

Sumit Kumar, aki megőrült az áldozatért © Cover Asia Press

– Folyton attól félt, hogy megerőszakolják. Mindig kulcsra zárta az ajtót, ha egyedül maradt otthon. És végül a sors a lehető legszörnyűbb véget szánta neki. Ha Kumar meg akarta ölni, akkor miért nem egyszerűen csak lelőtte? Miért kellett így megkínozni? Nem csak a lányomat, a legjobb barátnőmet is elveszítettem – fakadt ki az édesanya, Baed Kaur.

Hozzátette, addig nem nyugszik, amíg nem szolgáltatnak igazságot a gyerekének. – Megölöm magam, ha ez nem sikerül – fakadt ki.