Anyja egyetlen csókjába halt bele kis híján az újszülött

Egyik pillanatról a másikra dőlt romokba egy fiatal édesanya élete, amikor kilenc napos kisfiával kórházba kellett sietnie. A dokik ugyanis rettentő hírt közöltek vele: a csöppség heves légzését és lázát agyhártyagyulladás okozza - amit valószínűleg egyetlen anyai csók következtében kapott el.

A pici édesanyja, a Nottinghamshire-ben élő 26 éves Krystal Hayes, és párja, John Gresham teljes pánikban sietett a gyermekkel a kórházba. “Csak arra tudtam gondolni, hogy nem veszíthetem el a gyermekemet. Az járt a fejemben: mi lesz, ha elveszíti egyik végtagját, vagy agykárosodása lesz? Nehéz elmagyarázni, mit éreztem. Az egész olyan zavaros” - idézte fel a szörnyű pillanatokat Krystal a Mirrornak.

Krystal Hayes', 26, and her partner John Gresham's, 30, nine-day-old son Gunner, from Worksop in Nottinghamshire, was...

Közzétette: invtrade.net – 2017. szeptember 4.

A kis Gunner - aki ma már 15 hetes - szerencsére végül meggyógyult, ami elsősorban annak köszönhető, hogy szülei igen hamar észrevették a bajt, így a dokik hamar el tudták kezdeni az agyhártyagyulladás kezelését. Mint elmondták az anyának, az történhetett, hogy ő maga hordozó volt, ám erről nem is tudhatott, hisz nem jelentkeztek nála a tünetek.

Krystal azóta igyekszik minél több helyen elmesélni történetüket, hogy más családnak ne kelljen ugyanezt átélniük. A fiatal anyukának azért is nagyon nehéz ez, mert nem véletlenül becézik Csókos nagynéninek a családban - imád ugyanis megcsókolni minden rokon babát. “Elárasztom csókokkal a gyerekeimet, a barátok és rokonok gyerekeit” - mesélte, hozzátéve, hogy a szörnyű élmény megtanította: többé nem csókolgat felelőtlenül babákat.