„Anya, hagyd abba” - üvöltötte a kisfiú, csak ha felnő derül ki, kiheveri-e

A 35 éves Sarah Foster jól sejtette, hogy férje megcsalja, ezért egy applikációt telepített a 41 éves Lee Foster iPadjára, hogy figyelemmel kísérhesse a dolgait. A férfi a 39 éves Lisa Parryvel találkozott egy St. Helens-i kocsmában április 24-én, a találkán azonban tetten érte őket a feleség. Már a kocsmában is hatalmas botrány vette kezdetét, az anya ráadásul nem is egyedül érkezett a helyszínre, hanem kisfiával.

A kilencéves kisfiú már a kiabálástól is megrémült, anyja válogatott trágárságokat vágott a férfi és a nő fejéhez, utóbbit „kib*szott k*rvának” nevezte. Ám ezzel nem érte be, megragadott egy korsót, és fia szeme láttára riválisa fejéhez vágta. A nő komoly sebeket szenvedett, nyolc öltéssel kellett összevarrni a fején keletkezett nyílást. A nő többször igyekezett nekiesni a férjnek és a szeretőjének, ám végül a kocsma biztonsági személyzete kitessékelte.

Woman glassed partner's suspected lover in pub... son pleaded 'mummy, stop it'

A mum-of-three who glassed her partner's suspected lover in a pub attacked the woman as her nine-year-old son pleaded 'mummy, stop it'. Sarah Foster, 35, from Wigan, then attacked her partner - who she used to be married to - and scratched the word "cheat" on his BMW.

A hely előtt azonban még megrongálta a férfi autóját, belekarcolva, hogy „csaló”.

A bírósági tárgyalást a héten tartották Liverpoolban, ezen kiderült, hogy a nő vitte kilencéves fiát a tettenérésre, és azonnal riválisának eset, amikor meglátta, miközben a férfi a mosdóban tartózkodott. Az asszony azt üvöltötte, hogy „a férjemmel vagy, igaz?”, majd a választ meg sem várva a nőnek esett. Közben a kisfiú mellette halálra rémült anyja őrjöngése miatt, és kérlelte, hogy hagyja abba, ám a nőt nem nyugtatta le kisfia jelenléte, sőt, a szeme láttára egy korsót vágott a feltételezett szerető fejéhez. Az asszonyt még aznap letartóztatták, ám szabadlábon védekezhet. A bírósági tárgyaláson jelen volt a férj is, aki kijelentette, hogy megbocsátott a feleségének, és azért kísérte el a bíró elé, hogy támogassa.

A bíró kiemelte, hogy a helyzet vesztese a kisfiú, akinél még nem kimutatható, mekkora trauma volt a számára anyja agresszív cselekedete - tudósított a történtekről a Manchester Evening News.