Amíg barátnője szült, elvett egy másik nőt feleségül

Szörnyű árulás érte a fiatal nőt, amíg ő a szülőszobán vajúdott, addig gyermeke apja egy másik nővel házasodott össze.
Szörnyű árulás érte a fiatal nőt, amíg ő a szülőszobán vajúdott, addig gyermeke apja egy másik nővel házasodott össze.

Heather McGillion és az árulkodó nevű Adonis Rodriguez egy munka során találkozott egymással a Dominikai Köztársaságban, ahol különböző feladatokkal szórakoztatták az ott nyaraló turistákat. Az óriási szerelem már legalább egy éve tartott, amikor a skót lány teherbe esett, és azt az elhatározást hozta, hogy a baba születéséig hazautazik. A dominikai srácnak nem volt vízuma, így ő otthon maradt, és ahogy azt Heathernek állította, előkészítette a terepet, hogy folytathassák közös életüket a baba érkezte után is.

A 24 éves lány életet adott kisfiának, Diegonak, majd egy barátjától kapott Facebook üzenetből megtudta, szerelme egy másik nőt vett feleségül. Heather döbbenten nézte az esküvői fotókat, úgy érezte, mintha átment volna rajta egy úthenger. Alig néhány hete váltak el, nem értette, hogyan történhetett az egész, mígnem felismerte a fotón szereplő lányt. Juliának hívják, és német turistaként érkezett a hotelbe, ahol a fiatal pár is dolgozott. Heather érezte, hogy valami nem stimmel, miután Adonis és a lány levelezni kezdett egymással, de miután teherbe esett, nem gyanakodott többet, ráadásul barátja is azt mondta, nincs köztük semmi.

A fotók láttán viszont rá kellett döbbennie, hogy a viszony már akkor tartott, amikor ő még a gyermeke apjával volt. Az összetört szívű nő látta, ahogy Juli átalakult, lefogyott, kiegyenesíttette a haját, míg végül a megszólalásig hasonlított Heatherre.

© Fotó: Pixabay/Illusztráció

– Egy idióta vagyok, hogy hittem Adonisnak. De azzal szoktam magam nyugtatni, hogy nem voltak figyelmeztető jelek, mindig nagyon kedvesen és odaadóan bánt velem, ráadásul a kisbabánkat is nagyon várta. Még mindig nem hiszem el, ami történt. Azzal hitegetett, hogy közös jövő vár ránk, amíg én megszültem a fiát, ő elvett egy másik nőt - mesélte összetörten a brit Metronak Heather.

Minderre Adonis annyit mondott:

– Nagyon sajnálom, igen még vele voltam, amikor elvettem Juliát. Tényleg nagyon sajnálom, mert látni szeretném a fiam, Diegot.