Álompár: ÉNB Kristóffal jár Kulcsár Edina

Kulcsár Edina szerelmes. A barna szépség új párja Törőcsik Dániel, akit az olvasók leginkább az Éjjel-Nappal Budapest című műsor Gaál Kristófjaként ismernek.
Kulcsár Edina szerelmes. A barna szépség új párja Törőcsik Dániel, akit az olvasók leginkább az Éjjel-Nappal Budapest című műsor Gaál Kristófjaként ismernek.

Új év, új szerelem – a közhely Kulcsár Edinának úgy tűnik, bejött, hiszen a tavaly Európa legszebbjének választott lány alig két hónap szingliség után állítólag párra talált. Edina tavaly novemberben zárta le hatéves kapcsolatát Mátéval, akivel jegyességben járt.

– Lelkiekben nem éreztem már azt a támogatást, ő is sokat dolgozott, valahogy elhidegültünk egymástól. Rossz időszak ez mindkettőnk számára, de utána sokkal jobb lesz – mesélte a részleteket Edina akkoriban a Borsnak.
A szakítás után a szépségkirálynő a dédnagymamájához költözött, és az elválás okozta fájdalom enyhítéséhez még egy pszichológust is felkeresett.

Azt nem tudni, hogy a jó szakember, Edina szépsége, vagy csak az idő múlása okozta a változást, de a Bors információi szerint újra boldog. Le sem tagadhatná, hogy rátalált a szerelem.

Választottja pedig nem más, mint az Éjjel-Nappal Budapest műsorából ismert Gaál Kristóf, akit a valóságban Törőcsik Dánielnek hívnak. A Bors úgy tudja, Edinának már december óta udvarol Dani, ráadásul a srác szülinapját is közösen ünnepelték egy házibuliban.

Lapunk felkereste az érintetteket, akik igencsak zavarba jöttek a románcukat firtató kérdésektől.

– Régóta ismerjük egymást Danival. Korábban túlságosan nyíltan beszéltem a kapcsolatomról, így ebből tanulva most nem szeretnék beszélni erről. Egy baráti társaságba járunk – fogalmazott pironkodva Edina, aki nem tagadta viszonyát a valósághőssel.

Dani még szűkszavúbb volt.

– Erről nem nyilatkozhatok – szögezte le határozottan.