Adolf Hitler apró és torz pénisszel élt

Egy ritka születési rendellenesség miatt kicsi és torz nemi szerve volt Adolf Hitlernek.
Egy ritka születési rendellenesség miatt kicsi és torz nemi szerve volt Adolf Hitlernek.

Valószínűleg ez a rendellenesség is hozzájárult deformált személyiségéhez, beteges ambícióihoz.

Egy német katonaorvosnak köszönhetően az már ismert tény, hogy a náci vezérnek csak egy heréje volt, de most az is kiderült, hogy nem ez volt az egyetlen gondja a nemi szervével. Egy veleszületett betegsége, úgynevezett hypospadiasis szindrómája volt – állítja két történész, Jonathan Mayo és Emma Craige a Hitler utolsó napjai – percről-percre című, új könyvében.

Eszerint a Führer húgycsövének kivezetése nem a normális helyen, hanem nemi szerve oldalán volt, ami bizonyára rengeteg kellemetlenséget okozott neki. Míg manapság plasztikai műtétek sorozatával ez a fejlődési rendellenesség helyreállítható, a harmincas-negyvenes években erre esély sem volt, aki így született, annak ezzel a torzulással kellett leélnie az egész életét.

Ennek fényében már érthető, hogy miért nem volt normális szexuális viszonya, megmagyarázza, hogy miért rettegett attól, hogy valaki meztelenül meglátja, és talán azt is, hogy miféle frusztráció vezetett pokoli hatalomvágyához.

A sors fintora, hogy a szövetséges csapatok körében több lelkesítő csasztuska is elterjedt arról szólt, hogy Hitlernek csak egy heréje van, igaz akkor még úgy hitték, hogy az első világháborúban lőtték el az egyik golyóját.

Kapcsolódó jegyzetünket itt olvashatják