Aktuális

A világbajnok kajakos: Azért loptam, mert csúfoltak

M. S.

Létrehozva: 2016.08.16.

Beismerte tettét Dudás Miklós, aki a párjával, Sz. Ivettel múlt pénteken próbált meg értékes ruhákat lopni egy fővárosi plázában.

Nem tagadta, nem is tagadhatta tettét Dudás Miklós világbajnok kajakos, akit párja, Sz. Ivett társaságában pénteken délután értek lopáson egy fővárosi plázában.

A Bors elsőként írt róla: az áprilisban doppingvétség miatt felfüggesztett kajakos és az idei Miss World versenyen döntős barátnője körülbelül nyolcvanezer forint értékben próbáltak meg ruhákat lopni egy üzletből úgy, hogy eltávolították róluk a lopásgátló műszereket.

A sportoló hétfőn délután nyilvánosságra hozta az álláspontját az üggyel kapcsolatban, amelyet a Borsnak külön is megküldött. Ez alapján röviden azt mondhatjuk, a doppingvétsége miatt egyébként is nehéz napokat élő Miklóst bosszú és düh vezérelte, amikor bolti szarkának állt.

Csípős

Sportágat kellene váltani, a vadvízi evezést ajánlom. Ott büntetlenül lehet vadulni, miközben a pálya egyre lejt. Huszti Zoltán

„Kedves Ismerőseim! Ez az igen kellemetlen történet, amit a Média lehozott, részben tartalmazza a valóságot, másrészről viszont a következőket szeretném, ha minden ember tudná. Minden dolognak van miértje, annak is, amit most én csináltam, még akkor is, ha ez nem mentség arra, ami történt. A barátnőm és én vásárolni mentünk, betértünk egy áruházba, ahol már a bevásárlóközpontba menet szóváltásba kerültem egy ott dolgozóval, aki gúnyos megjegyzést tett a barátnőm kinézetére. Mindenek előtt az tudni kell, hogy a doppingügyem óta eléggé feszült vagyok, nyilván ez érthető, tizenhat év munkája ment a levesbe, és nagyon fájó dolog itthonról nézni az olimpiát, ez kihatással van a mindennapjaimra. Visszatérve az előzőkhöz… Hosszas nézelődés után betértünk egy üzletbe, ahol két ott dolgozó személy beszélgetését kaptam el, amiből egyértelműen arra következtettem, hogy rólunk beszélnek, és hangosan nevetnek. Már az első incidens után feszültté váltam, mivel az eset óta rendszeresek ezek a szituációk. Ennyi kellett ahhoz, hogy a dühtől vezé­relve, egy meggondolatlan dolgot tegyek, aminek a célja egyetlen egy volt, a sérelmem elégtétele, és mivel hirtelen döntést hoztam, nem számoltam a következményekkel. Az üggyel kapcsolatban minden lényeges információt elmondtam, megértem, ha valaki elítéli ezt, de nem könnyű most ebbe a helyzetbe, amiben hónapok óta élek mindenre reálisan reagálni. Szép napot!” – olvashatta a nagyvilág Dudás Miklós sorait.

A Bors megbízható forrásból tudja, a sportoló nem is tagadhatta volna tettét, hiszen az üzlet biztonsági kameráinak a felvételei is „terhe­lőek” a számukra. Ami talán még szomorúbbá teszi a helyzetet: a Bors információi szerint a kajakos és szerelme, Ivett családjai semmit nem tudtak a kínos történetről, ők – információink szerint – csak röviddel cikkünk megjelenése előtt, gyermekeiktől értesültek róla.

A fiatal sportolóra alaposan rájár a rúd az elmúlt hónapokban: áprilisban doppingvétség miatt indult ellene eljárás, alig egy hete pedig azt is megtudta, mégsem szerepelhet a párjával a Nyerő páros című sztárpáros műsorban.

– Mindenben megállapodtak a csatornával, aláírt szerződésük volt, amikor a beköltözés előtt pár nappal hívták őket, mégsem szerepelnek, tartalékok lesznek. Pedig emiatt halasztották el a közös nyaralásukat, gondolták, jól jön majd egy kis bevétel, egy kis figyelem, ha már Mikinek a sportolói pályafutása megfeneklett egy időre - mondta forrásunk ezzel kapcsolatban.

Enyveskezű hírességek

Korábban is előfordult, hogy ismert emberek lopási ügybe keveredtek.

A leghíresebb magyarországi eset Bakács Tiborhoz köthető, 2011-ben az újságíró szalámit emelt el a budakeszi Tescóból. Bakácsot 50 ezer forint pénzbírsággal büntették.

Winona Ryder azt állítja: a fájdalomcsillapítók zavarták meg az agyát, amikor 2001 decemberében luxuscikkeket lopott egy Beverly Hills-i áruház ruhaosztályáról. De vajon ki hisz neki?

Lindsay Lohant már többször is megvádolták lopással, legutóbb például akkor került bajba, amikor az Anger Management című sorozat forgatásáról engedély nélkül elvitt egy csomó ruhát és ékszert.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088836_auto_resized.png
origo.hu

Nagy fájdalmai voltak, megműtötték Balázs Klárit

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26455_resized.jpg?avcount=1711667114
origo.hu

Stana Alexandra elmondta, ki most az egyetlen férfi az életében

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090779_auto_resized.jpg
borsonline.hu

A dokik azt mondták, csak megfázott: napokkal később elhunyt a tündéri négyéves kislány

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17082249_auto_resized.jpg
vg.hu

Hivatalos: új gyárat épít a Rheinmetall német hadiipari óriás Magyarországon – már le is teszik az alapkövet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090909_auto_resized.jpg
ripost.hu

3 előre elkészíthető, isteni saláta a húsvéti asztalra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17083766_auto_resized.jpg
vg.hu

Különösen pusztító vírust terjesztő kullancsfaj jelent meg hazánkban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26454_resized.jpg?avcount=1711667114
origo.hu

Zelenszkij őrült bejelentést tett, minden megváltozik

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17089846_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

A 13 legjobb ebédötlet a húsvéti négynapos hosszú hétvégére

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711667114
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17079951_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Édesapját mentené Galambos Lajos lánya az új szerelmével?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17076905_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Stephen King annyira félt ettől a horrorfilmtől, hogy nem tudta végignézni

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/exuIu_AbRG4eF0Q92vXzfxtL7aSxQ846EekyWfb8AfM/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2NjZjZhNTEwNTUxODRiNDJhYmFiMGQ2MDY1NzMzMmIy.jpg
tragédia

"Az apja rögtön a vízbe ugrott, én hívtam a mentőket" - Megszólaltak a Kecskeméten vízbe fulladt Andorka szülei