Aktuális

A toxikológiáról tűnt el a sztárok doktornője

Bors

Létrehozva: 2019.08.08.

Óriási riadalmat váltott ki a sztárok körében is ismert és népszerű doktornő eltűnése. P. Erikának akkor veszett nyoma, amikor egy pesti kórházból további kezelésre egy budai intézménybe akarták szállítani. Fél napon át több százan keresték.

Nagyon ráijesztett szeretteire és a sztárvilág sok szereplőjére dr. P. Erika, aki kedd délután egy pesti kórházból tűnt el. A Bors másnap a helyszínre sietett, ahol munkatársunk megtudta, hogy a doktornő a VII. kerületi kórház betegeként a toxikológiai osztályon feküdt, és onnan egy II. kerületi egészségügyi intézménybe helyezték át az orvosai. A betegszállítás azonban nem járt sikerrel, a csinos, szőke doktornő ugyanis még egy nap múlva sem érke­zett meg a budai kórházba. Mintha csak a föld nyelte volna el, hirtelen nyoma veszett. A dolgozók sem tudtak napirendre térni az eset felett, tanácstalan volt mindenki.

Erika eltűnése hatalmas pánikot váltott ki, családja azonnal a rendőrséghez fordult, és a celebvilág is összefogott a terapeutáért. Alig fél nap alatt több százan osztották meg közösségi oldalaikon a doktornő eltűnését, akit mozgásterapeutaként a sztárok is jól ismernek. Erika ugyanis egy egészségügyi központot működtet Budán, ahová többek között Kállay-Saunders András is jár, és több sportesemény orvosa is. Így az énekes mellett többek között Kocsis Dénes, Lisztes Krisztián, Spiegelhalter László „Spigiboy” is ismeri.

Erika sikeres üzletasszony, tudását igyekszik minél több fórumon megosztani tanítványaival, betegeivel és kifejezetten vonzódik a spirituális világ felé. Közösségi oldalán sok olyan bejegyzés található, amely az igazi szeretetről, őszinte szerelemről szól. Egy érzékeny, szép nő, két gyermek édesanyja.

– A sportsérülésemből kifolyólag ismertem meg Erikát, és a júniusi Art Football Festiva­lon, Moszkvában is ő volt kinn velünk, ő kezelte a csapattagok sérüléseit. Egy kedves, vidám nő. Nagyon meglepődtem az eltűnése hallatán, és rögtön megosztottam a hírt, hogy valahogy segítsek megtalálni – mondta a Borsnak Kállay-Saunders András, aki mellett Spigiboy is drukkolt Erikáért. A DJ szerint csak egy kis egyedüllétre volt szüksége a doktornőnek.

– Én nagyon bízom benne, hogy nem tűnt el. Másfél hónappal ezelőtt találkoztam vele, azóta nem nagyon beszéltünk. Egyszer munka miatt még telefonon hívtam, de azóta nem tudok róla semmit. Egy életvidám, kedves hölgy, abszolút nem gondolnám, hogy bármi komoly ba­ja lenne. Szerintem csak kicsit elvonul a világ elől – tette hozzá a DJ, akinek igaza is lett.

A Bors a budai kórházba is ellátogatott, ahol szerda délután még nem találták a rendszerben, ám a nap folyamán a police.hu honlapjáról le­került a doktornő képe, és egy kommentelő szerint épségben előkerült a 47 éves terapeuta. Volt olyan komment, ami szerint szerda délelőtt egy XII. kerületi utcán látták.

Munkatársunk többször kereste a családtagokat, hogy a népszerű szakember hogylétéről érdeklődjön, és Erika budai mozgásközpontjához is ellátogatott, ahol honlapja szerint szerda délután rendelnie kellett, de oda lapzártánkig nem érkezett meg a doktornő, aki valószínűleg most leginkább kipihenni szeretné az elmúlt 24 óra megpróbáltatásait.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17152729_auto_resized.jpg
origo.hu

Rettegnek a románok, szerintük a NATO őrült terve elpusztíthatja az országot

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17151614_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Ábel Anita: „Roberto azért szeret, amilyen ember vagyok”

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153211_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Dzsudzsák Balázs volt csapata már a negyedosztályba süllyedt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17152286_auto_resized.jpg
ripost.hu

Érkezik az áprilisi telihold, 3 csillagjegynek megváltozik az élete

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17152009_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Napindító: Dunda György – Rendőrök és katonák estek egymásnak Ukrajnában + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27337_resized.jpg?avcount=1713852020
origo.hu

Meglepő dolgot tett a súlyos beteg Károly király

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17148770_auto_resized.jpg
travelo.hu

Totál részegek voltak a madarak, az állatmentők azt hitték haldokolnak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153295_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Durva együttállásra figyelmeztet a magyar főboszorkány: "Hatását az egész emberiség érezni fogja"

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713852020
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153981_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kinyitotta a ruhásszekrény ajtaját Ördög Nóra a hotelszobában: amit ott látott, az agyába égett örökre

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17152586_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Ilyen egy életben csak egyszer van, egy egész meteorrajt csodálhatsz meg

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RpK43kOjPm17KZpBfnCH32ag2ofUfOeH_U2NmxctGEU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzZmOTRiYWU4OWExMjQ3N2I5NDk2ZmE5NmY5OTcwODk5.jpg
Emberölés

Elképesztő, mivel védekezik a férjét szíven szúró demecseri édesanya

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/netYebUjrgmZbsRFr0R9fYtvjyS1C31K5UFH_RR30Z4/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzQ1NWJhYmE0ZGExNjQyMTQ4M2JhOTg0Y2JjNTAyODUz.jpg
tragédia

Pokoli nap Magyarországon: két halálos tűz is életet követelt