A szomszéd épületben is hallották a sikításom - vallott a felgyújtott nő - 18+

Brutális részletekről számolt be az a most harminc éves nő, aki testének 65 százalékán szenvedett harmadfokú égési sérüléseket. Támadója azért gyújtotta fel, mert - tévesen - azt hitte, elcsábította a férjét.

Brutális részletekről számolt be az a most harminc éves nő, aki testének 65 százalékán szenvedett harmadfokú égési sérüléseket. Támadója azért gyújtotta fel, mert - tévesen - azt hitte, elcsábította a férjét.

Az ausztrál Dana Vulin 2012 februárjában olyan horrort élt át, amit kevesen lennének képesek feldolgozni: Natalie Dimitrovska metilalkohollal öntötte le saját otthonában, majd felgyújtotta. A támadó - és bűntársa, egy férfi - elmenekült, a pokoli kínokat átélő Dana azonban még hallotta: nevetnek, míg ő az életéért küzdött. Dimitrovska állítólag azért gyújtotta fel, mert azt hitte, vele csalja meg a férje. Tévedett. Végül 17 évet kapott.

Dana Vulin az utóbbi fél évtizedben összesen 200 beavatkozáson esett át, mára pedig úgy érzi, van elég ereje, hogy saját szavaival mesélje el történetét.

“Hirtelen az egész világ lángokban állt. Lángok voltak mindenütt: a vállamon, a meztelen hasamon - egyedül a melleimet védte egy keskeny csőtop. A lángok elérték a fejemet, a hajam pillanatok alatt leégett, és amire a vegyszert megpróbáltam kitörölni az arcomból, már a kezeim is lángoltak” - idézte fel az egész életét megváltoztató pillanatokat Dana.

So now you all know! #Nofilter#scars#lovemybody#danavulin2016#scarsfromwaistup#perthbeaches #danavulinunmasked

Dana Vulin (@dana_vulin) által megosztott bejegyzés,

A fiatal nő ösztönösen a földre vetette magát, hogy úgy oltsa el a lángokat, de azok csak még jobban szétterjedtek a testén. “Felálltam, de akkor a lángok még nagyobbak lettek, alig tudtam gondolkodni a fájdalom miatt. Amikor megpróbáltam kinyitni az ajtót, éreztem, amint a bőröm leesik az ujjaimról” - folytatta a horrorisztikus részleteket, hozzátéve: tudta, hogy ha hamarosan nem tud segítséget szerezni, meghal.

“Olyan sokáig és olyan hangosan sikítottam, hogy végül jött valaki - aki nem is a szomszédom volt” - mesélte, hozzátéve, hogy végül a szomszéd épület fitneszterméből sietett valaki a segítségére. “Amire odaért, a lángok már kialudtak. Nem igazán maradt, ami égjen.” Valóban így történt: Dana testének 65 százalékán szenvedett harmadfokú égési sérüléseket. Napokig kómában feküdt, gyógyulása során pedig igen hosszú ideig speciális kompressziós maszkot kellett viselnie az arcán, és hasonló ruhát a felsőtestén, ami elősegítette a gyógyulását. A nő korábban modernkori Frankensteinnek nevezte magát, ma azonban már azt vallja, két lábon járó hirdetés, hogy mi mindenre képes a modern orvostudomány - írja a Daily Mail.

Dana Vulin életrajzi könyvben írta meg az elmúlt bő öt év történetét: a Worth fighting for augusztus végén jelenik majd meg.