A násznép előtt állt bosszút a hűtlen menyasszonyán

Különösen durva módját választotta a bosszúnak egy vőlegény, aki ezzel a saját esküvőjét bombázta szét. A vagyonos szingapúri férfi még hetekkel a nagy nap előtt felbérelt egy magánnyomozót, mert úgy érezte, jövendőbelije megcsalja. A detektív kiderítette, hogy a férfi nem tévedett, ezt pedig egy videófelvétellel támasztotta alá, amin a nő egy másik fickóval andalog, majd tér be egy hotelszobába.

A vőlegény az információ birtokában sem mondta le az esküvőt, sőt. Az összegyűlt vendégeknek vetítés kezdődött a pár kapcsolatáról, amit egy vágással félbeszakított az a jelenet, amin a menyasszony egy másik férfival látható meglehetősen intim helyzetben. A vendégek értetlenkedni, majd hőbörögni kezdtek, a nő pedig a váratlan meglepetés láttán azonnal kirohant a teremből.

Zhuo, az üggyel foglalkozó detektívnő elmondta, hogy miután 6 hétig figyelte a menyasszonyt és szeretőjét, megdöbbenve fogadta a megbízója meghívását az esküvőre, nem is értette, egészen a pillanatig, amíg a felvételeket meg nem látta, számolt be a Zaobao.