A mintacsaládban élő László ölte meg a fiatal nőt

Egyetlen ember sincs Csévharaszton, aki elhinné, hogy falubelijük, a 38 éves Sch. László ölte meg az M0-s gyáli lehajtójánál holtan talált fiatal kőbányai nőt.
Egyetlen ember sincs Csévharaszton, aki elhinné, hogy falubelijük, a 38 éves Sch. László ölte meg az M0-s gyáli lehajtójánál holtan talált fiatal kőbányai nőt.

Futótűzként terjedt a hír vasárnap este a Pest megyei Csévharaszton, hogy a mintacsaládnak számító Sch.-ék cégvezetőként dolgozó 38 éves fia megölt egy prostit, majd a holttestet kidobta az M0-s közelében.

– Laci soha nem tenne ilyet! Ez egyszerűen lehetetlen. Ők a legrendesebb család, akiket valaha ismertem. A szülőknek van még egy fiuk, ő azonban beteg, ezért velük lakik még. Lacinak vettek a szomszédos utcában egy szép házat, ott élt a kedvesével, bár azt beszélik, hogy a lány az utóbbi időben elköltözött – mondja egy helybéli nő.

© Fotó: Facebook

A Bors úgy tudja: László csévharaszti házában ölte meg a fiatal nőt, majd a holttestet autójába tette, és az autópályára hajtott. Értesülésünk szerint a nő mellett ott volt a mobiltelefonja is, és annak alapján találták meg na­gyon hamar Sch. Lászlót. A férfit Albertirsán kapták el, a rendőröknek beismerte a gyilkosságot.

Tegnap Lászlót visszahozták a nyomozók a családi házához, ahol egy bábuval kellett megmutatnia, pontosan mi történt közte és a nő között.

© Fotó: Bors

– A szülei olyan büszkék voltak, hiszen Laci először egy világcégnél volt középvezető, majd egy zöldségfeldogozó üzem igazgatója lett. Jó eszű fiú, nem tudom, mi történhetett vele – sopánkodik egy férfi. A Bors megtalálta a meggyilkolt nő élettársának az édesanyját. Az asszony cáfolta, hogy jövendőbeli menye va­laha is prosti lett volna: – egész Kő­bánya gyászolja – sírta el ma­gát.

A rendőrök még tegnap is kerestek valamit az M0-s gyáli lehajtója melletti árokban, nem messze onnan, ahol a holttestet megtalálták.