Aktuális

A Mennyország touristra temetik az elgázolt lányt

B. B.

Létrehozva: 2019.01.07.

A Mennyország tourist és még megannyi Tankcsapda-klasszikus fogja aláfesteni a zenekar tragikus körülmények között elhunyt rajongója, Böröcz Kata gyászszertartását. Édesanyja így akar búcsúzni szeretett lányától.

Egy fiatal élet ért véget egyetlen pillanat alatt múlt szerdán hajnalban, az M3-as autópályán – számolt be korábban a Bors. Böröcz Kata, a Tankcsapda hűséges, régi rajongója a ze­nekar koncertjéről tartott hazafelé barátjával. A kocsiban összevesztek, a lány kiszállt, rázárta szerelmére a kocsit, az autópálya mellett sétált, amikor elgázolta egy 20 éves fiatalember. V. Martin továbbhajtott a helyszínről, a lányt egy autós találta meg, majd nem sokkal később teljesen véletlenül a Tankcsapda turnébusza is megállt, és a zenekar gitárosának, Sidlovics Gábornak szembesülnie kellett azzal, hogy egy rajongójuk az áldozat.

Tisztázódtak a nyomasztó kérdések

Mint arról a Bors beszámolt: Kata édesanyjában, Anikóban számos kérdés motoszkált, amelyekre lánya szerelmétől várt választ. A férfit azonban sokáig nem érte utol, és ő sem hívta az asszonyt. Végül Anikónak sikerült beszélnie Zoltánnal.

– Beszéltünk, a két család jóban maradt, senki nem haragszik senkire – mondta vasárnap az anya, aki korábban közölte: a gázolóra sem haragszik, a balesetről senki sem tehet igazán, rosszkor voltak rossz helyen.

Minden percét pörgéssel töltötte

Kata mindössze 25 évesen hunyt el, de édesanyja szerint lánya annyit élt, mint más 125 év alatt. pörgős és életvidám természetének hála ez alatt a rövid idő alatt is teljes életet élt:

– Teljes erőbedobással és pörgéssel töltötte el élete minden percét – mondta a gyászoló édesanya. – Már kicsiként is verseket fordított horvát nyelvre, versenyszerűen lovagolt, imádta a szép és a gyors kocsikat és a családját. Milánóban modellkedett, de képtelen volt távol maradni tőlünk, ezért inkább maga mögött hagyta a karriert, csak hogy haza jöhessen hozzánk – emlékezett imádott lányára Anikó.

Rendhagyó búcsúra várják a gyászolókat

Szerette a csillogást, imádott a középpontban lenni, ezért úgy gondoltuk, hogy nem hagyományos temetést szervezünk neki, nem temetői keretek között tartjuk, hanem inkább egy búcsúztatót, ahová eljöhet bárki, aki meg szeretne emlékezni Katáról. Nem kötelező a fekete ruha sem. Bármennyire is beleszakad a szívünk a történtekbe, a megemlékezésen azonban nemcsak sírni, hanem nevetni is szeretnénk, hiszen Kata is ezt akarná, és mosolyogva nézne ránk – szögezte le az anya. A búcsúztatón a lány kedvenc zenéit játsszák majd, természetesen Tankcsapdát is.

– Nagyon szerette ezt a zenekart, sokat jelentett neki a zenéjük, együtt is rengeteget jártunk az együttes koncertjeire, így természetesen sok Tankcsapda-szám is elhangzik majd Kata búcsúztatóján – árulta el az édesanya.

Egész nap vigyáznak Martinra

A gázolót, V. Martint nem helyezték előzetes letartóztatásba. A helyiek szerint a fiatal, szakácsnak tanuló fiú teljesen összetört, családja körében próbálja átvészelni ezt az időszakot.
– Valaki mellette van egész nap, ugyanis nagyon összetört. Ő nem rossz ember, csak egy nagyon rossz döntést hozott egy nagyon rossz helyzetben, amiért meg fog fizetni, hiszen egy életen át cipeli majd ennek a terhét – mondta a család egyik ismerőse. Kerestük V. Martint is, édesapja nyitott ajtót, de a család nem kíván nyilatkozni.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17089698_auto_resized.png
origo.hu

Kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt feljelentést tettek Varga Judit interjúja után

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26456_resized.jpg?avcount=1711694412
origo.hu

Berki Mazsi először jelent meg nyilvánosan a barátjával

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088312_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Szétmentünk, igen” – Koholák Alexa bevallotta: ezért szakított 26 évvel idősebb férjével

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17089525_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Váratlan helyről kapott támogató szavakat Varga Judit

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17086839_auto_resized.jpg
ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091973_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Műsorváltozás: 21 órától a Varga Judit-interjú a HírTV műsorán

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26457_resized.jpg?avcount=1711694412
origo.hu

Megyeri Csilla reagált a szakításáról szóló pletykákra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17073172_auto_resized.jpg
astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 23.: az Oroszlán megkönnyebbül, a Nyilasnak komoly felismerései vannak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711694412
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090709_auto_resized.jpg
borsonline.hu

4 csillagjegy, akinek nagy felismeréseket hoz az élet még a napfogyatkozás előtt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090910_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Gyerekként is nehéz volt, na de most megbirkózol-e ezzel a helyesírási teszttel?

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/F3OgdeP5THs1FGN0dLgE0ZgrEAumFu0hzgOkiKp3jlU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzg3YTQ4NGVkZjlkMTRhNGNiYThlMzM0YzE4ZWRjYzNh.jpg
Aktuális

Varga Juditék legnagyobb fiának is elege van a lelki terrorból nem akar Magyar Péternél lakni

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/_BTJW0fSOY89ZQgaCs27P5pL6yQ1MJ1tfUCsg5d5DhY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMzZjY4MDg4NmYxMzQ3ZDU5YzJlYjZkZmY5YTI0ZDE1.jpg
Tűz

Álmukból felriadva menekültek az emberek: drámával indult a húsvét Budapesten