Aktuális

A lány megölésével vádolt férfi elképesztő kijelentése: Nem boldog a karácsonyom, míg VV Fanni nincs meg!

uv

Létrehozva: 2019.12.20.

Az ünnepek közeledtével vajon mi mehet végbe annak a férfinek a lelkében, akit az évtized legrejtélyesebb gyilkosságával vádolnak? Akihez egy ország köti VV Fanni eltűnését? A Bors megkérdezte. A válasz meglepő.

Több mint két éve, hogy egy fagyos, novemberi péntek este nyoma veszett az RTL Klub ValóVilág valóságshowjából ismert nagy hajú, cserfes szépségének, Novozánszki Fanninak.

Eltűnése mögött a rendőrség gyilkosságot valószínűsít, az ügy végére azonban még nem került pont. A gyilkossággal vádolt B. László ugyanis rendületlenül tagadja, hogy bántotta volna Fannit, akinek holtteste máig nincs meg. 

Fanni tragédiája azonban nemcsak a Novozánszki család karácsonyait árnyékolja be, azóta elrablójának, és annak szeretteinek sem felhőtlenek az ünnepek.

– Szenteste mindenki a szűk családdal ünnepel, de utána nálunk is megindul a vándorlás. Mivel László házi őrizetben van, természetesen egyik nap az ő lakhelyén gyűlünk össze. De ez az ünneplés azért egy ideje már nem maradéktalanul boldog. 

A mosoly mögött mindenkiben ott lapul a feszültség: vajon mi lesz Lászlóval? Mikor oldódik meg az ügye? – mesélte dr. Brodmann Péter, a vádlott nagybátyja, aki lapunknak unokaöccse szavait is tolmácsolta. 

A Bors ugyanis szerette volna tudni, hogy az évtized legrejtélyesebb gyilkosságának egyetlen vádlottjaként képes-e B. László egyáltalán ünnepelni? Tud-e egyetlen percre is megfeledkezni a történtekről, Fanniról? 

Dehogy felejtem! Azóta egyetlen ünnep sem olyan, mint előtte. Nem boldog, és nem is lesz boldog karácsonyom, amíg ő nincs meg, amíg nem derül ki az igazság, és végre nem tisztázódik ez az egész szörnyűség, aminek sajnos én is a részese voltam – mondta a Borsnak B. László, aki mint azt korábban már megírtuk, elismerte a személyi szabadság megsértését, azaz hogy az ájult Fannit az autóba tette és elvitte hazulról.

Azonban állítja, miután a lányt átadta ismeretleneknek, hogy segítsenek rajta, nem tudja, mi történt vele, és emiatt ma is mardossa a lelkiismeret. 

Az ügy megoldására már csak jövőre kerülhet sor, 2020 januárjában ugyanis megkezdődik a VV Fanni-ügy tárgyalása.

– Január első hetében lesz László ügyének előkészítő tárgyalása, ahol kihallgatja őt a bíró, és felteszi neki a kérdést: elismeri-e a gyilkosságot, és ha igen, él-e az alternatív ajánlattal, mely esetében harmincéves börtönbüntetés vár rá.

De mivel László nem gyilkos, ez az opció fel sem merül. Továbbra sem fogadja el, hogy emberöléssel vádolják  – vetítette előre az eseményeket az ügyvéd nagybácsi, akit bár kizártak az ügyből, a háttérben azóta is támogatja rokonát, és naprakész unkaöccse perével kapcsolatban.  

Őszinteség vagy álca?

A Bors egy szakértőt is megkérdezett, vajon mi játszódhat le a vádlottban, hogy Fannit hiányolja karácsonykor? B. László bánata valóban őszinte lehet?
– Ha valaki bűncselekményt követett el, tehát bűnös, azt több­fajta teher nyomhatja – kezdte lapunknak Végh József kriminálpszichológus.
– Az egyik erkölcsi, morális indíttatású, ez a bűntudat. Mardossa a lelkiismeret, hogy lehet, része volt egy súlyos bűncselekményben, és nem tud szabadulni ettől a gondolattól.
A másik, hogy nem bírja a terhet, azaz nehezen viseli, hogy hazudnia kell. A harmadik, hogy nem tudja, hogyan álcázza a viselkedését, hogy ne derüljön ki, mit tett valójában – folytatta a szakértő.
– Ezek mind-mind nyomást gyakorolhatnak az egyénre, hogy előbb vagy utóbb beismerő vallomást tegyen, amennyiben ő követte el a bűncselekményt. Úgy vélem, a fiatalember nyilatkozatából egyértelműen lejön, hogy nem ártatlan, szerepe volt egy szörnyű bűncselekményben – szögezte le a pszichológus.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17143561_auto_resized.jpg
origo.hu

Brutális baleset Budapesten: két ember meghalt, a gyáva sofőr elmenekült

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27226_resized.jpg?avcount=1713596417
origo.hu

Elszólta magát a megcsalásról a magyar sztárpár

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17145426_auto_resized.png
metropol.hu

Széteshet Szoboszlai Dominik csapata, Klopp után egy másik kulcsember is leléphet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17145212_auto_resized.jpg
ripost.hu

Kitálalt a házassági tanácsadó: innen tudhatod, hogy a kapcsolatod halálra van ítélve

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17132318_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Zalatnay Sarolta üzent Magyar Péternek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27232_resized.jpg?avcount=1713596417
origo.hu

Jákob Zoltán elárulta, miért lett sikeres

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17136775_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Megdöbbensz, ezért kérik el a személyidet ha az Aldiban vásárolsz

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27216_resized.jpg?avcount=1713596417
origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713596417
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17140135_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Csobot Adél és Istenes Bence a poklok poklát járja meg - külföldön érte őket utol a szerencsétlenség

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17145120_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Közleményt adtak ki a Messenger- és a Facebook-felhasználóknak

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/IzobYAUPf4-jlaB8z4BCyiO9Gs7AbBaKJk8LCzTy7aw/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzM2MTFlZTQwNmNmZjQ0ZWViNWI3MTI4NDE3MzRiYjEz.jpg
Para

„Olyan volt, mintha jöttek volna utánunk” – rémisztő, mik történtek a magyar szellemkórházban

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/fXZC9zgrIxMs0KQAVMs58EPcxoGV_sf9LI1N5FPAGNo/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzE2YWU1ZTNmNjRjYzRjOTRiN2EwZDI5MDY0YTg3MjVi.jpg
Nemzet

Semjén Zsolt: a Magyarok kenyere ünnep, a búza- és kenyérszentelés ünnepe a magyar nemzet egységéről szól