Aktuális

A kínhalált választotta Szita Bence gyilkos mostohája

M. S.

Létrehozva: 2017.01.30.

Nem túlzó az állítás: tegnap bekövetkezett haláláig Polcz Erika volt a leggyűlöltebb nő Magyarországon. Szita Bence kegyetlen mostohája önként menekült a másvilágra: a rákbeteg rab lemondott a kemoterápiáról.

Polcz Erika az egyetlen nő hazánkban, akit tényleges életfogytiglani fegyházzal sújtott a bíróság, ám olybá tűnik: a végső ítéletet nem is a törvényszék, hanem a gyilkos asszony osztotta magára. Már évekkel ezelőtt mellrákot diagnosztizáltak nála az orvosok. A Bors biztos forrásból úgy értesült: 2015-ben megműtötték Polczot, ám ezután lemondott az utókezelésekről, elutasította a kemoterápiát. Beletörődve várta a halált.

– Nem tudom, hogy eleget szenvedett-e. Isten látja a lelkem, szerintem nagyon keveset szenvedett – mondta tegnap a Borsnak Szita Szilvia, Bence édesanyja. – Az én szememben ő nem volt se nő, se anya, se ember. A kisfiam megbízott benne, ő pedig elcsalta, majd végignézte, amint megölik. Tartotta a zseblámpát. Azt is végignézte, hogy Bence meztelen testét a gödörbe hajítják. Azt szokták mondani, hogy az élet megy tovább. Felkelünk, eszünk, dolgozunk, lefekszünk. Tudja, én minden reggel egy álarcot húzok magamra, elvégzem a munkám, de közben kegyetlen fájdalmat érzek. Minden áldott nap eszembe jut Bence, nincs olyan, hogy ne gondolnék rá. Polcz halálával semmiféle megkönnyebbülést nem érzek – sírta el magát az anyuka.

Bence nevelőapja, Gyöngyi Sándor egy ismerősétől értesült a halálhírről:

– Jó érzéssel és megnyugvással tölt el. Pedig nem vagyok rosszindulatú ember, korábban senkinek sem kívántam a halálát. Sajnálom, hogy nem találkozhattam vele, nem nézhettem a szemébe, és nem mondhattam el neki, amit szerettem volna. Minden embernek megvan a gyenge pontja, én ismertem az övét. Két olyan mondatot akartam a szemébe mondani, amelyek a sírig elkísérték volna.

Bence testvére, Lilla sorsszerűséget lát a mostoha lassú és gyötrelmes halálában.

– A hír hallatán az első gondolatom az volt: amit adsz, azt kapod vissza. Erika mellében 2012-ben észleltek először daganatot, akkor már tervezgette Bence megölését. Akinek a lelke szeméttel van tele, annak előbb-utóbb a teste is egy szemétdombbá válik. Az is sorsszerű, hogy Erika 29-én halt meg. Hogy miért? Mert Bencét is 29-én gyilkolták meg azok a senkiháziak.

A gyalázatos tett

Polcz Erika, Bogdán József és Kertész József 2012. október 29-én végzett Bencével. Bogdán ásóval és késsel ejtett szörnyű sebeket a 11 éves fiún, majd élve eltemették. A két férfi a betegesen féltékeny Polcz megbízását teljesítette. Mindhárman tényleges életfogytot kaptak.

Ki fogja eltemetni?

A Bors megtudta: Polcz Erikát december elején szállították át a kalocsai női börtönből a tököli rabkórházba. A nőre a fia és a lánya nem volt kíváncsi, csak az anyja (lenti képünkön) látogatta, aki végig hitt ártatlanságában. Utoljára egy hete volt nála, Polcz akkor elköszönt tőle. Amennyiben a hozzátartozók nem vállalják, a területileg illetékes önkormányzat köztemetést rendez a nőnek.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159000_auto_resized.jpg
origo.hu

Szabó Zsófi kapta Ördög Nóra sikerműsorát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27431_resized.jpg?avcount=1714061712
origo.hu

Itt a bejelentés: Oroszország kész hadat üzenni a NATO-nak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162295_auto_resized.jpg
life.hu

Elkpesztő, ahogy Meg Ryan kinéz: friss fotók készültek a színésznőről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17149504_auto_resized.jpg
ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162545_auto_resized.jpg
astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. április 26.: pénteken a Bika megkapja a válaszokat, a Halak vonzza az embereket

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162561_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most kaptuk a lesújtó hírt: meghalt a nemzet művésze

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162976_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megismétlődött Suhajda tragédiája, 20 év tapasztalattal rendelkező hegymászó vesztette életét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159641_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Házasság első látásra: Andris más feleségének vallott szerelmet

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/2vudeWudvFN4VNz1BKE6oQuXwnhIptwHisHvWY4I5hY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMyZDczMmIzOWVlYTQzYmQ4ZWNmMmNkMDM2OWExNGJk.jpg
Betegség

„Arra jött be, hogy üvöltök és bőgök” - kitapintott egy csomót, sokkoló diagnózist kapott Piros

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/8T0uVewCsVwJWJCQOxKBx7YXTWQ4ev5X-rlmd0xBvv0/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2VmZjRlY2I3ZWQzNzRhZWY5OWNkOGI1NjVkYmU1ZWVh.jpg
Voks

Szentkirályi Alexandra: Panaszkodás helyett dolgozni kellene!