A kávégép okozta a feleség szörnyű halálát

Egy hasztalan vita bontakozott ki a bekapcsolva maradt kávégép miatt, ami végül a nő életébe került.
Egy hasztalan vita bontakozott ki a bekapcsolva maradt kávégép miatt, ami végül a nő életébe került.

Az Illinois államban, Barringtonban élő idős pár házassága egy értelmetlen vitával ért véget, számolt be a Dreamin' demon. Általában ilyenkor némi mosolyszünet következik, majd megbeszélik a történteket és megnyugszanak. Lotzéknál azonban nem így lett befejezve.

Karen Lotz nagyon megharagudott 65 éves férjére, aki már sokadszorra bekapcsolva felejtette a kávégépet. A nő erre emlékeztette Larry-t is, aki nehezményezte az asszony felesleges hisztijét, így kihúzta a gépet és elvonult a házukban lévő irodájába, majd magára zárta az ajtót. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a felpaprikázott asszony nem nyugodott meg és férje után ment a pótkulcs segítségével. A férj ekkor váratlanul fegyvert rántott, leadott négy lövést, amiből három eltalálta nejét. A nő azonnal elterült, a kétségbeesett férfi pedig először fiát, majd a 911-et hívta.

– Lelőttem a feleségem, egyszerűen lelőttem a feleségem, kérem küldjenek azonnal egy mentőt - mondta.

Karenhez nagyon hamar megérkezett a mentő és a helyi kórházba szállították, ahol viszont hiába harcoltak érte, már nem tudták megmenteni az életét. Larry-t gyilkosság vádjával letartóztatták és őrizetbe vették.