A bíróságon látta viszont szerelmét Stadler József

Alig szabadult, máris bíróság elé idézték Stadler Józsefet. A tárgyalás ugyan elmaradt, de legalább találkozhatott rég látott szerelmével.
Alig szabadult, máris bíróság elé idézték Stadler Józsefet. A tárgyalás ugyan elmaradt, de legalább találkozhatott rég látott szerelmével.

Alig másfél héttel szabadulása után kellett a Kecskeméti Törvényszék elé állnia Stadler Józsefnek, aki ellen 420 milliós adócsalás miatt folyik eljárás. Szerdán először jelent meg szabad emberként a bíróságon, de a kitűzött tárgyalási nap végül a bírónő betegsége miatt elmaradt.

Pedig Stadler – ha másért nem is – azért várta a meghallgatást, mert tanúként idézték be rég látott szerelmét, Elvirát. A nála húsz évvel fiatalabb nővel még 2005-ös szabadulása után jött össze az akasztói vállalkozó. Az ő ötlete volt, hogy Stadler Solton nyisson ruhanagykereskedést. Az egykori focicsapat-tulajdonos 2011-ben vonult ismét rács mögé, a börtönévek pedig érthetően nem tettek jót kettejük viszonyának.

Az nem egyértelmű, hogy jelenleg milyen kapcsolat van köztük, Stadler többször kijelen­tette, hogy még mindig szerelmes Elvirába, de egyelőre nem rendezték a vi­szonyukat.

– Többször beszéltünk telefonon, de most találkozunk először. Meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok – mesélte a bíróság folyosóján Stadler, aki egyelőre nem gondol más nőkre.

© Fotó: Kecskeméti Zoltán

Kisvártatva megérkezett Elvira is, aki csalódottan vette tudomásul, hogy a tárgyalás elmarad. Az asszony egyáltalán nem akart beszélni a kapcsolatukról, de so­kat sejtető, hogy rögtön el­ment Stadlerrel a bírósági büfébe beszélgetni. Az biztos, hogy sok mondanivalójuk lehetett egymásnak. Ki tudja, lehet, hogy újra fellángolnak a régi érzelmek.