5 év alatt 5-ször műtöttek, mert 100-nál több fémtárgyat nyelt le

Egy 52 éves francia férfi éles tágyakat nyelt le, amelyeket el kellett távolítani a gyomrából, miután szúrást érzett. A férfinek pszichés zavarai voltak, ezért fogyasztotta el a fémtárgyakat, és ezért nem is tudott leállni ezzel az életellenes cselekedettel. Egy idő után a lenyelt tárgyak egy kupacba rendeződtek a gyomrában és a beleiben, ezért is hányt vért, és érzett intenzív fájdalmat a gyomrában - írja a Daily Mail. Az esetéről egy orvosi szaklap számolt be.

Öt év alatt ötször került be a sürgősségi osztályra, és ötször műtötték meg, és az operációk során számos csavart, csavarhúzófejet, vasvezetéket, érméket, kanálnyelet, fémdörzsit távolítottak el a gyomrából, illetve a beleiből. Amikor először kórházba került akkor a gyomor kivezető nyílása, a pylorus elzáródása miatt kellett felvágni. 8 hónappal később szintén ott gyűlt össze a sok ehetetlen anyag, ezért megint ugyanott meg kellett műteni.

2013-2016 között még háromszor látogatta meg a kórház, mindannyiszor operálni kellett. A kisebb ilyen ehetetlen dolgokból összeálló tömeget gyógyszerrel is ki tudják hajtani az emberből, de amit a francia férfi lenyelt, az olyan mennyiség volt, hogy még a szaklapokba is bekerült.