40 milliós sztárvendég a magyar lánykérésen

Lara Fabian Európa egyik legkedveltebb művésze, több mint húszmillió lemezt adott el. Leghíresebb dalát egy szerelmes férfi kedvéért énekelte el Budapesten.
Lara Fabian Európa egyik legkedveltebb művésze, több mint húszmillió lemezt adott el. Leghíresebb dalát egy szerelmes férfi kedvéért énekelte el Budapesten.

A hazai felső tízezer tényleg tud élni, erre ékes bizonyíték egy múlt szombati lánykérés, amelyen a vőlegény nem garasoskodott. A Bors információi szerint az üzletember olyan pompa közepette kérte meg barátnője kezét, hogy a fiatal nőnek eszébe se jusson nemet mondani. A férfi – akit nem nevezhetünk meg a személyiségi jogai védelmében – Budapest egyik új, exkluzív szórakozóhelyén, a Lock klubban szervezett bulit. A színpadon először Nyári Károly játszott, majd a zenész felkonferálta az est meglepetésvendégét, Lara Fabiant.

A fiatal énekesnő meglepetésvendég volt a budapesti klubban. Szerelmes dalt énekelt © Northfoto

– A menyasszony nem tudott semmiről, azt hitte, egy sima vacsorára érkezik. Aztán Lara Fabian, aki pár számot énekelt élőben – elképesztően szépen – belekezdett az utolsó, leghíresebb számába, a Je T’aime című slágerbe, mire a vőlegény előjött egy akkora gyémántgyűrűvel, hogy olyat szerintem egyikünk sem látott, és azt húzta a barátnője kezére – emlékszik az egyik vendég, aki ott volt a nagy bulin.

A Bors – nemzetközi koncertszervezőkkel való egyeztetés után – úgy tudja, hogy az egyébként hat nyelven éneklő sztár gázsija 100–150 ezer dollár között van, Budapestre 125-ért jött, vagyis közel negyvenmillió forint volt a fizetsége. – A gyűrűről azt pusmogták, hogy legalább 100 milliót ért, ennek fényében tényleg csak aprópénz volt a világsztár szerepeltetése – tette hozzá az informátorunk.

Lara mindenkit megríkat

Lara Fabian nevét azok ismerhetik, akik látták a híres videót, amelyen egy sportcsarnokban adott koncerten nem tudta elkezdeni az egyik dalát, mert zokogásban tört ki. Larát egy szakítás borította ki. A történet vége: ötvenezer ember énekelte Lara helyett a Je T’aime – vagyis a Szeretlek című slágert.