4 gyereket hagyott árván, miután leugrott a hídról

Rossz párkapcsolata miatt elvették tőle gyermekeit, nem tudta feldolgozni a magányt, bánatában öngyilkos lett.
Rossz párkapcsolata miatt elvették tőle gyermekeit, nem tudta feldolgozni a magányt, bánatában öngyilkos lett.

Tragikus történet Tina Raysoné, aki végső elkeseredésében mondott le életéről. A nő egy drogfüggő férfivel élt kapcsolatban, akivel együtt nevelték Rayson négy gyermekét. A szociális szolgálat a férfi függőségére hivatkozva elvette a nőtől a gyerekeit, aki ezután rögtön szakított barátjával, hogy visszaszerezze őket, de a döntésen nem tudott változtatni, számolt be a DailyMail.

A Blackbournben élő nő nem tudta feldolgozni a veszteséget, úgy gondolta, hogy ő a világ legrosszabb édesanyja, és a gyerekek nélkül egy elveszett lélek. Halála előtt egy nappal egy szívszorító Facebook posztban mondta el érzéseit, amit egy szörnyű, félévig elhúzódó depressziós periódus előzött meg.

© Fotók: Facebook

„Ha meghalnék, érdekelne az bárkit? A gyerekeimet igen. Annyira nehéz, amikor elveszítesz mindent. Már nincs életem. Én csak vissza akarom kapni a kicsikéimet. Rosszul vagyok attól, ahogy zombiként ülök az üres házban. Vissza akarom kapni az életem. Egy csődtömeg vagyok. Én vagyok a világ legrosszabb anyukája. Tönkretettem az életemet, ahogy a gyerekeimét is egy férfi miatt. Gyűlölöm az életem! Boldog családom volt valamikor. Már hányok a sírástól. Rosszul vagyok ettől a fájdalomtól, amit érzek.”

A nő egy barátja, Deborah Craig látta, ami a Raysonnal történt, de hiába volt mellette, nem tudott rajta segíteni. A halált megelőző időszakban teljesen összetört barátnője, hiába voltak jobb napjai, amikor optimistán állt a jövőhöz, másnapra megint rosszul lett. A halála előtti éjszakán Tina egy sms-t küldött barátnőjének, amiben azt írta: „Debbie, segíts. Le fogok ugrani egy hídról.” Deborah azonnal átrohant barátnőjéhez, de csak a zene és tévé szólt a lakásban, választ nem kapott.

A nő legidősebb lánya, a 20 éves Ebony utoljára egy nappal a halála előtt találkozott anyjával. Tina reszketve zokogott, és elmondta, mennyire szereti őket. Ebony tudta, hogy anyja mindent megtett, amit a szolgálat kért tőle, mégsem adták vissza őt és testvéreit neki, ezt pedig nem tudta feldolgozni. Érezte, hogy anyja nem bírja tovább, és ezért dobta el az életét.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja (mobilról is) a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot!