Aktuális

360 milliós házban búsul Katinka kirúgott férje

D. A., K. D.

Létrehozva: 2018.05.30.

Az amerikai sztáredző hazarepült az USA-ba, hogy otthon, bankár apjával beszélje meg, mennyit kapjon Katinka a milliárdos vagyonból.

Forrás: Bors

Megtaláltuk azt a kaliforniai házat, amelyet Shane Tusup állandó lakcímként adott meg. A felszarvazott edző-férj vélhetően családi környezetben pihen, és a megtakarításokról egyeztet bankár apjával.

Tehetős bankárcsaládba született, egyke gyerekként New Yorkban nőtt fel Shane Tusup, mégis egy amerikai kistelepülés a bázisa. Az ember azt hinné, egy kacsalábon forgó palota várja Amerikában Hosszú Katinka férjét, aki milliárdos vagyont halmozott fel feleségével az évek alatt.

A valóság azonban ennél sokkal szolidabb. Tusup külföldi tartózkodási helye a San Franciscótól félórányi autóútra lévő Mór és Gyomaendrőd nagyságú Mill Valley nevű település.

A Bors megtalálta azt a címet, amelyet az edző a magyar cégbíróságnak leadott, mint tartózkodási helyét. A házaspár közös vállalkozásának cégkivonatából kiderül: Tusup adatai között nincs megadva magyar lakcím, csak külföldi lakásaként, illetve tartózkodási helyeként egy 14 ezer fős település.

A Google tavaly októberben készült képe láttán meglepődik az ember: a ház fölöttébb visszafogott. Egy aprócska, csöndes utca, a csodálatos kaliforniai környezetben, elvétve egy-egy pálmafával, átlagos házakkal – ez a kép tárul azok elé, akik arra járnak.

Az épület, ahol Tusup a papírok alapján sokat tartózkodik, több mint 50 évvel ezelőtt épült, lakóit négy szoba várja, egy ingatlanos oldal kalkulációja szerint az értéke 1,3 millió dollár (360 millió Ft), ami arrafelé egyáltalán nem egy komoly tétel.

Mindenesetre nem csoda, hogy Tusup errefelé vette az irányt, ennél nyugodtabb menedéket nem is találhatna magának. Ráadásul úgy tudjuk, a szülei is itt élnek, legalábbis az elérhető adatok szerint. 

Shane egyébként nemcsak a családi fészek melege miatt utazhatott haza, hanem – miként arról tegnapi számunkban is írtunk – azért, hogy bankár édesapjával (aki a Katinkával felhalmozott kb. kétmilliárdos vagyon több százmillió forintos megtakarítási részét kezeli) megvitassa, mit lehetne tenni, ha nagyon elmérgesedik a viszonya nejével, és a vagyonfelosztásról nem tudnak megállapodni.

Egyébként a háromszoros olimpiai bajnok is Amerikában van, sőt szintén Kaliforniában, ám Shane otthonától mintegy 700 kilométerre délre, a Los Angeles melletti Ir­vine városában versenyzett a minap.

Csillebérc is bizonytalan

Elképzelhető, nem a sikerpáros irányításával valósul meg Csillebércen a Hosszú Katinka Úszóakadémia. Hogy mi fog történni a tervezett intézménnyel, azt egyelőre a kormánynál sem tudják. Kerestük az ügyben az EMMI Sportért Felelős Államtitkárságát, de megnyugtató válasszal nem szolgált.

– Az új kormány megalakulásával a sportlétesítmény-fejlesztéssel és -gazdálkodással kapcsolatos feladatok a fejlesztési minisztériumtól a sportért felelős államtitkárságához kerültek, így a Katinka nevével fémjelzett sportakadémia is. Az átadás-átvétel folyamatban van, az egyeztetések az eljárás lezárását követően kezdődhetnek meg – állt a lapunkhoz eljuttatott levélben.

Válaszra várnak

Továbbra is totálisan önjáró Katinka, aki nem szólt arról se senkinek, hogy Amerikában versenyezni fog, és még mindig nem jelezte hivatalosan, edző-férjével, Shane Tusuppal folytatja-e a munkát.

– A Facebookon megjelent közleményt nem tudjuk elfogadni. Hivatalos levelünkben egy egyszerű kérdés szerepel: továbbra is Shane Tusupot tekinti-e az edzőjének? Várjuk a válaszát. Ígérete szerint legkésőbb csütörtökig megnevezi, Shane-nel folytatja-e a pályafutását – fo­gal­mazott a Borsnak a MÚSZ elnöke, Wladár Sándor.

– Földházi Dávid Shane-t nevezte meg trénerének, ám ő nem válogatott kerettag, ezért Föld­házi után Tusup nem jogosult kiemelt edzői fizetésre.

A sportvezető azt is elárulta lapunknak, ha Shane-nek sikerül válogatott tanítványt találnia, akkor a Magyar Edzők Társaságától újra kapni fogja az egymilliós fizetését.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17164476_auto_resized.jpg
origo.hu

Ez a legnagyobb gödör, amelyet ember valaha ásott a Földön - képek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17164687_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Harry herceg elsírta magát III. Károly döntése miatt, ez volt az utolsó csepp a pohárban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162295_auto_resized.jpg
life.hu

Elkpesztő, ahogy Meg Ryan kinéz: friss fotók készültek a színésznőről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158411_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Pentagon-tanácsadó: elkerülhetetlen az ukránok veresége, ezután pedig a szomszédokhoz csatolhatnak területeket

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160844_auto_resized.jpg
ripost.hu

Nem kérnek többet Manuelből: kiverte a biztosítékot a koncertje után a botrányos sztár

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162339_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Zelenszkij belenyúlt a darázsfészekbe: kényszeríteni akarja a külföldön tartózkodó ukránokat, hogy menjenek haza harcolni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161126_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Házasság első látásra: Andris végre bevallotta, mit érez Petra iránt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158422_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Olcsó kevert almás sütemény, ami egy óra alatt elkészül

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27151_resized.jpg?avcount=1714125910
she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17164478_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Fekete péntek: meghalt a legendás rockzenekar utolsó nagyágyúja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162561_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most kaptuk a lesújtó hírt: meghalt a nemzet művésze

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/u7ptSj9iRCOm-kNdbpSuZodFbrk4Lvzph-Ia1iIi0h8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ExOGMwZTBmNDM4ODQwNjk4NzZiYTk5YzgxNzBhNzQw.webp
Szívszorító

„Sírva közöltem vele a hírt" – meg vannak számlálva a 14 éves Melissza napjai

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/rY20EyB4faUdCPlN99uFoVebqbPYQnH255iAVk-AxvQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMyZDczMmIzOWVlYTQzYmQ4ZWNmMmNkMDM2OWExNGJk.webp
Betegség

„Arra jött be, hogy üvöltök és bőgök” - kitapintott egy csomót, sokkoló diagnózist kapott Piros