29 éves barátja is segített az anyagyilkos tininek

A férfit kedden, nem sokkal éjfél előtt tartóztatták le. Úgy vélik, nem csak a fiatal lány, de az ő kezéhez is tapad vér az asszony és élettársa kivégzése ügyében.
A férfit kedden, nem sokkal éjfél előtt tartóztatták le. Úgy vélik, nem csak a fiatal lány, de az ő kezéhez is tapad vér az asszony és élettársa kivégzése ügyében.

Korábban a BorsOnline is beszámolt arról a szörnyű esetről, ami még december végén történt, ám csak egy héttel később jutott a hatóságok tudtára: egy 15 éves brooklyni lány kivégezte saját édesanyját valamint annak élettársát, majd a lakásban hagyva a holttesteket még megünnepelte az újévet. A tini állítólag azután döntött úgy, hogy végez mindkettejükkel, hogy elmondta anyjának, a férfi számos alkalommal megerőszakolta őt - ám a nőnél süket fülekre talált. Szörnyű tettét csak napokkal később árulta el unokatestvérének. Amikor megtalálták a zsaruk a holttesteket, azok már oszlásnak indultak...

© Fotó: Facebook

A hatóságok már akkor sejtették, hogy Destiny Garciának lehetett egy bűntársa. A fiatal lány, aki lelőtte anyját és Anderson Nunezt, azóta többször is változtatott vallomásán: először a férfit hibáztatta, majd azt állította, maga az anya volt a megrontó. Kedden azonban a rendőrök letartóztatták a lány 29 éves barátját, Jerry Maisonettet is. A feltételezések szerint ő adhatta a pisztolyt a tininek, sőt, a gyilkosságnál is jelen volt, valamint később is felment még a lakásra, hogy eltüntesse a nyomokat - ekkor Nunezt (a tinilány anyjának élettársát) még párszor megszúrta egy késsel, hogy meggyőződjön róla, biztosan meghalt-e.

Marionettet (csak úgy, mint a 15 éves Destiny Garciát) kétrendbeli gyilkossággal vádolják - számolt be a fejleményekről a New York Daily News. A fiatal lány - korábbi hírek alapján - akár 30 évet is kaphat, ha bűnösnek találják.