25 éves madame-ot fogtak az V. kerületben – videó

Mindössze huszonöt éves volt az a gyulai lány, aki egy belvárosi masszázsszalonban lányokat futtatott.
Mindössze huszonöt éves volt az a gyulai lány, aki egy belvárosi masszázsszalonban lányokat futtatott.

Lecsaptak a zsaruk egy masszázsszalonban. A közleményük szerint egy huszonöt éves lány volt a madame, és az örömlányt pedig munka közben értek tetten. A közleményükből legalábbis ez derül ki.

„A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat B. Nikolett 25 éves gyulai lakossal szemben prostitúció elősegítése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a nő 2015 novembere óta egy Budapest V. kerületi masszázsszalonban olyan nőket alkalmazott, akik bizonyos anyagi ellenszolgáltatásért cserébe a masszírozáson túl szexuális szolgáltatást is nyújtottak a vendégek számára. Az ezért kapott összeg egy részét az ügyvezető számára minden alkalommal átadták.

Az V. kerületi rendőrök 2016. február 19-én házkutatást tartottak a belvárosi szalonban, ahol az egyik ott dolgozó nőt a fenti tevékenység közben tetten érték, a helyiségben pedig készpénzt, nyugtatömböt,
naptárt és vendéglistát is találtak.

B. Nikolettet 2016. február 26-án a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. Vele szemben a további eljárást – szabadlábon hagyása mellett - a Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le."

A rajtaütésről videó is készült.