Brutális baleset

"Hiába siettek, nem tudták megmenteni az asszonyt": ezért történhetett baleset az M3-as autópályán - Fotó

Bors

Létrehozva: 2023.10.13.

Perceken belül több autós is karambolozott az M3-ason. Az autósok szerint a kisteherautó sofőrje elaludhatott, ezért ütközött neki a kamionnak. A teherautó utasa belehalt az ütközésbe.

Brutális baleset történt csütörtök reggel az M3-as autópálya 181. kilométerszerelvényénél. Egy kisteherautó belerohant egy kamionba. A balesetben a kisteherautó utasa olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Ám mögöttük a baleset miatt újabb két kamion ütközött össze. Az autósok szerint a kisteherautó sofőrje elaludhatott. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrök teljes széllességében lezárták az autópálya balesettel érintett szakaszát.

Esélye sem volt az utasnak. Fotó: BalesetInfo

 A roncsok mellett haladtunk el, brutális volt 

– írta az egyik kommentelő a baleset híre alá. 

 Úgy tudom, hogy a kisteherautó utasa, egy 67 éves asszony nem élte túl a balesetet. Azt mondták, hogy hiába rohant hozzá a segítség azonnal meghalt. Szerintem azért történhetett a tragédia, mert elaludhatott a sofőr. Nagyon sajnálom őt, felfoghatatlan, hogy mit élhettek át. 

Ugyanakkor más sofőrök szerint súlyosabb dolog állhat a baleset hátterében. 

 Szerintem elég gyanús, hogy két kamion között haladt. Lehet, hogy előzni akart. Simán el tudom képzelni, hogy bevillogta valamelyik nagyon okos!

 - írta egy férfi. 

Információink szerint a baleset miatt, ugyan ezen a szakaszon még két kamion is egymásnak ütközött. A hajdúnánási, a hajdúböszörményi és a tiszaújvárosi hivatásos tűzoltók vonultak ki a műszaki mentéshez, és áramtalanították a kisbuszt. 

 

Több ezer liter sör árasztotta el az M3-ast

Néhány nappal korábban is baleset miatt zárták le az M3-as autópálya egy szakaszát. 

A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság arról számolt be, hogy szerda délután felborult egy sört szállító kamion az M3-as autópályán, Hatvan térségében, a Vásárosnamény felé vezető oldalon. Senki nem sérült meg a balesetben, de a kamion teljes rakománya, azaz több ezer üveges sör az útra borult.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek