szenzáció

Szenzációs: élve találták meg az elrabolt 9 éves kislányt

Létrehozva: 2023.10.03.

Ilyen állapotban van most a kislány.

Ahogyan arról korábban a Bors is beszámolt, nemrégiben eltűnt egy kilencéves kislány. A családjával volt kempingezni a kis Charlotte Sena, s a parkot igyekezett körbebiciklizni. A gyermek elindult, vissza azonban már nem érkezett. A szülők - látva, hogy nem érkezik meg gyermekük - aggódni kezdtek, hamarosan pedig értesítették a rendőrséget. 

sziréna
Élve találták meg a kislányt / Fotó: Unsplash

New York állam északi területén történt az eset, a rendőrség pedig azonnal nagy erőkkel vonult ki, hogy megkezdjék a hajszát. Először a legrosszabbra számítottak: azt gondolták, hogy balesetet szenvedett a kicsi. Kutyákkal, drónokkal és búvárokkal keresték a lányt, ez azonban nem volt eredményes. Hamarosan azonabn váratlan fordulat következett.

Amikor a szülők hazamentek, egy cédula várta őket, amelyre azt írták, hogy túszul ejtették a lányukat, és most váltságdíjat követelnek. Az ujjlenyomatok alapján a rendőrség hamarosan egy Ross Jr. nevű férfihoz jutottak el, akinek a lakókocsijában, azon belül is a ruhásszekrényében megtalálták a kislányt, mégpedig élve - írja a Mirror

A férfit letartóztatták, a kislány pedig könnyek között rohant szülei karjaiban. A keresésbe többszáz fő lett bevonva: a rendőrségen kívül jelen volt az FBI is, valamint a helyiek is készségesen vonultak ki, hogy segítsenek megtalálni Charlotte-ot. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek