UFO

Megkongatta a vészharangot a NASA űrteleszkópja: közeli bolygón élhet a szomszédos civilizáció

H.A.

Létrehozva: 2023.09.04.

A földönkívüli élet mindig is izgalomban tartotta az emberiséget. Ezúttal egy tudós lépett elő, azzal az állítással: talán hamarosan konkrét bizony9itékuk is lesz a földönkívüliek létezésére.

Az emberiséget mindig is lázban tartotta a földönkívüli lét, és az, van-e még élet a mi bolygónkon kívül. Vajon akad egy, esetleg több, intelligens faj a világűrben? Más bolygókon is fellelhető az emberhez hasonló népcsoport? Fel tudnák venni velünk a kapcsolatot, esetleg már meg is tették?

Képünk illusztráció. Fotó:   Pixabay

Az évek, évtizedek során rengeteg felvétel készült UFO-król, melyek különösen az utóbbi időben szaporodtak el: a Harvard egyik professzora tett közzé egy tanulmányt nemrégiben, melyben egy, a tengerből kihúzott, titokzatos tárgyról írt, ami földönkívülinek bizonyult, felmerült az, hogy a NASA véletlenül megölhetett egy földönkívülit, de még hazánkban, Szegeden is lencse végre kaptak egy repülőcsészealjat. Ezúttal a NASA egyik tudósa fedte fel, hogy egy konferencián az űrügynökség átbeszélte azt, miket észleltek a James Webb űrtávcsővel való kutatások során.

Vannak tudósok, akik az égbolton kutatnak idegen civilizációk jelei után. Konferenciákat tartottunk arról, hogy mi történik, ha a James Webb űrteleszkóp egy bolygó légkörét figyeli meg, és olyan dolgokat tapasztaltunk, amelyek nem látszanak természetesnek.

- mondta el dr. Michelle Thaller, a The Sun jelentése szerint. Úgy gondolja, hogy ezek a "nem természetes jelek" egy másik bolygóról származó szennyeződések lehetnek. A Webb teleszkóp képes ugyanis arra, hogy kimutassa azokat a vegyi anyagokat, gázokat, amelyek más bolygókon találhatóak meg.

Már korábban is kutattunk ezzel a távcsővel, de eddig minden bolygó nagyon eltérőnek bizonyult a Földhöz képest. Remélem, hamarosan találunk olyat, amely hasonló a mi bolygónkhoz

- folytatta dr. Thaller, aki hisz abban, hogy az idegen élet sokkal közelebb lehet az otthonunkhoz, mint az gondolnánk, és már csak idő kérdése ezt bebizonyítani.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek