Tragédia

Átok ül a családon? Az elhunyt népzenész testvérpár rokona az ősszel meghalt 12 éves futballtehetség

Bors

Létrehozva: 2023.02.09.

Közeli rokonságban áll a saját testvére temetése után elhunyt Tímár János és a novemberben, fociedzést követően meghalt 12 éves Tímár Áronka családja. A rokonok együtt gyászolnak és próbálják egymásban tartani a lelket.

Egy be nem teljesedett élet és két valódi sikertörténet tragikus vége. A 12 évesen elhunyt Tímár Áron csak álmodozott arról, hogy tízezrekkel teli stadionokban skandálják majd a szurkolók az ő nevét, miután a magyar válogatott dicsőségére gólt lőtt. Tímár Viktor és János azonban egy csodálatos zenei karriert futott be, és mindketten boldog nagyszülőként hagyták itt a földi létet.

Áron után a közeli rokonokat is eltemette a család

A népzenész testvérpár kapcsolata igencsak szoros volt, hiszen nem csupán a magánéletben számíthattak mindenben egymásra, a leggyakrabban közösen léptek fel. Mint arról beszámoltunk, Viktort a héten temették, a halotti tor után pedig János rosszul lett, és hazafelé az autóban tovább romlott az állapota.

 A helyszínre hívott mentők már nem tudtak rajta segíteni.

Viktor és János a színpadon is együtt volt

A Bors elérte Tímár Attilát, annak a kisfiúnak az édesapját, aki még ősszel esett össze a futballedzést követően.

Viktor és János a negyedik unokatestvéreim voltak. Ez nálunk közeli rokonságnak számít. Gyimesközéplokon amúgy is alig 1100-an lakunk, vagyis mindenki ismer mindenkit. Egy-egy temetésen a falu nagy része tiszteletét teszi. Így volt ez akkor is, amikor a kisfiamat búcsúztattuk 

– mondta a gyászoló édesapa, aki úgy tudja: hamarosan díjat alapítanak a gyermeke emlékére.

Ha minden a tervek szerint alakul, nyáron adják át egy kiemelkedő futballtehetségnek – fejezte ne Attila. A falu és a rokonság most együtt gyászol, egymást vigasztalva.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek